O sapık bulunup emniyet güçlerine teslim edilseydi ne olacaktı? Serbest bırakılacaktı. Ülkede Allah bilir kaç tane katil, sapık var. Adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Olan kime oluyor? Bize.Olay bu değil, hala anlamıyorsunuz. O tecavüzcü sapığı bulup karakola teslim etmek yerine milyonlarca Suriyeliden birine zarar vermek meşru değildir. O sapığı bulup emniyet güçlerine teslim etmeleri gerekliydi.
Detaylar
Kim cevapladı?O halde izin kağıdı almaya bile gerek yok. İstedikleri yerde suç işlemeden protesto yapabilirler.
Ali Yerlikaya'nın açıklamasına çok fena kahkaha attım. Türkiye bir hukuk devleti? Çok komiksiniz başkanım. Komedyen maaşı da alıyor musunuz?
Hak hukuk bazen işliyor burada.Ali Yerlikaya'nın açıklamasına çok fena kahkaha attım. Türkiye bir hukuk devleti? Çok komiksiniz başkanım. Komedyen maaşı da alıyor musunuz?
Eskiden insanlara karşı daha nezaketliydim. Ancak adam benim ülkemde istediği gibi at koşturuyor. Adam öldürüyor. Veya taciz ediyor. Ben buna sinirleniyorum.
Süriyeliler bir insan değil, bir sürü insan ve bir sürü bilinç. Bu olayı gerçekleştiren 1 kişi, sen neden tüm Suriyelilere zarar vermeye çalışıyorsun?
Bazen işlediği oluyor elbet. Torpiliniz, paranız veya üst kesimlerden bir tanıdığınız varsa. Yoksa vay halinize.
Bazen işlediği oluyor elbet. Torpiliniz, paranız veya üst kesimlerden bir tanıdığınız varsa. Yoksa vay halinize.
Sevim Tanürek olayını örtbas ettiler.
Tek sebebi Erdoğan.
Tamam anlıyorum. 1 kişi yüzünden neden milyonlarca kişiyi suçluyorsun diyorsunuz ama bu vatandaşların ülkeye bildiğim kadarıyla herhangi bir katkısı yok. Bu insanları zamanında acıdığımız için ülkemize almışız. Ama şu an neden buradalar, neden gönderilmiyor? Ben buna sinirleniyorum.
Katılıyorum.
Bunu vandallık yaparak çözemezsin.Tamam anlıyorum. 1 kişi yüzünden neden milyonlarca kişiyi suçluyorsun diyorsunuz ama bu vatandaşların ülkeye bildiğim kadarıyla herhangi bir katkısı yok. Bu insanları zamanında acıdığımız için ülkemize almışız. Ama şu an neden buradalar, neden gönderilmiyor? Ben buna sinirleniyorum.