Nasıl göndereceksin peki hocam? İnsani bir yoldan falan bahsediyorsan hükümet uygulamaz. Seçim propagandası olarak mültecileri göndermeyeceğiz diyorlar.
Hükumet tam olarak insanları çıkmaza soktu. Mülteciler gider zaten ama hükumet bu kolaylıkları sağlayınca biraz zor giderler.

Değil mi? Belki kaydı bile olmadığı için ceza verilmeyecek adamı polise teslim etmeliyiz. Sonra başkasına da aynı acıyı yaşatmalı. Vicdan masturbasyonun bana sökmez.

Anadolu'da neler olduğuna dair fikriniz yok. Bir Suriyeli grup köyüme gelip kız sordu mu? Ne bileyim köydeki birini gösterip salak saçma cümleler kurdu mu?

Hayır siz bilgisayarın başında bunları görmediniz. Ben gördüm ve gerekeni de yaptık. Jandarma bir şey yapmadı. Adamları 3 gün sonra başka köyde tüfekle vurmuşlar.

Tam olarak halkın arasına karışmamış kimse Suriyeli durumunu net olarak anlayamaz hocam. Suriyelilerle çok sorun yaşadım. Yeri geldi bıçak çektiler yeri geldi kalabalık geldiler. Yeri geldi biri otobüste kız arkadaşımın bacağını ellemeye çalıştı. Peki bunların sonunda ne oldu? Hepsinin ağzını burnunu eline verip geri gönderdik. Bir daha bir şey yapamadılar. Bunlar sizin de dediğiniz gibi hukukla falan çözülecek şeyler değil. Ülkemizin sistemi buna müsaade etmiyor ne yazık ki. Halk Kayseri'de gerekeni yaptı.

Hahahahah beklenen haber de gelmiş. Şimdi vicdan yaptırmak için güzel ortam. Herkes de hemen atlamış. Aynen kardeşim kesin öyledir.

Bu adamların ilk vukuatı değil. Huzur bozdukları ortada.
Sanki yazılı senaryo oynuyorlar. İrili ufaklı her durumda aynı olay örgüsü işliyor. Bakıyorlar ki tepkiler büyüyor ve önüne geçemeyecekler hemen kamuoyuna yapılanların yanlış sonuçlar veriyor olduğuna dair fikir empoze etmeye çalışıyorlar. Ben 25 yıldır bu ülkede bu olay örgüsünün değiştiğini görmedim.

Bu arada ben Suriyeli birinin çocuk tacizi olayına karıştığını yeni öğrendim. O sapığı bulup polise teslim etmek yerine başka Suriyelilere saldırmaları tamamen saçmalık.

Suçlu Suriyeliyi bulup emniyete teslim etmelilerdi.

Zaten olayda bu. Suclu belli ancak akrabalari polise karsi cikiyor ve kavga ediyorlar. Suclulari teslim etmiyorlar. Daha sonra baska Suriyeliler de o Suriyelilere karsi cikiyorlar sanirim sucluyu verin diye sonra Turkler ayaklaniunca ortalik karisiyor. Bizim Turkolar sacmalayip sozde suclu diye masum insanlarin malina zarar veriyorlar. Zarar verdikleri mallar ise alakasiz kisilerin cikiyor. Yani boyle oalcagi cok barizdi.

Bu arada ben Suriyeli birinin çocuk tacizi olayına karıştığını yeni öğrendim. O sapığı bulup polise teslim etmek yerine başka Suriyelilere saldırmaları tamamen saçmalık.

Suclu zaten belli. Akrabalari vermiyor adami.

Ya hala aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Saçmalık tamam da bize yapılanlar haklılık mı? Vallahi boş...

Ya hala papagan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Saçmalık tamam da bize yapılanlar haklılık mı? Vallahi boş...
Bize yapılan şeyler de haksızlık. Onu demek istiyorum. Suç her zaman suçtur, iyi günler dilerim. Din, dil ırk farketmeksizin suçlu cezasını çekmeli. Yazdıklarım biraz tekrara düşüyor ancak suçlunun ırkına göre pozitif ayrımcılık yapılmamalı. Anlamamakta ısrar ettiğiniz için tekrarlamak zorunda kalıyorum.

O Suriyeli sapık cezasını çekmezse o zaman halk protestoda sonuna kadar haklı olur. Ancak yine vandallık yapılamaz.

Mülteci seven varsa bekliyorum. Bu kadar erkekseler neden ülkelerini Amerika ve Rusya ekseninde PKK/YPG yapılanmasına devrettiler?

Orada da aynı şeyleri yapsınlar? Yüz verirsen böyle olur işte. En masumları böyle.

Aynen kanzi. Polise teslim edilmeli? Türkelerin yaptığı şey(!) haksızlık :hehehe:

Son düzenleme: