Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş kdenlive dosyası. Sol üstten proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:
1726061917017.webp
Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edeceğim. Kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
Siz muhtemelen dosyayı dışarı aktarmamışsınız, direkt proje dosyasını açmaya çalışıyorsunuz. Üst kısımdan "Hazırla" butonuna tıklayıp MP4 çıktısı almanız gerekiyor.

Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş kdenlive dosyası. Sol üstten proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:
1726061917017.webp

Çözüm
Farklı kaydet deyip dosyayı değiştirin.

Denedim. Hocam bu arada bende opentimelineio yok. Bu sebeple atamıyor olabilir miyim?

Siz muhtemelen dosyayı dışarı aktarmamışsınız, direkt proje dosyasını açmaya çalışıyorsunuz. Üst kısımdan "Hazırla" butonuna tıklayıp MP4 çıktısı almanız gerekiyor.

Dediğiniz gibi direkt kaydettim. Şu anda dışa aktaracağım ancak "pip3 bulunamadı." yazıyor. Acaba "pip3" dediği Python mu?

Ek: Hocam indirdim ancak yine hata aldım.

Eki Görüntüle 82529
Hocam bende sunum diye bir şey yok.

Ek: Sunum yerini buldum.

O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş Kdenlive dosyası. Sol üstten Proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:
Eki Görüntüle 82529

Sağ olun hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20240911_164337.webp
    Ekran Görüntüsü_20240911_164337.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran Görüntüsü_20240911_164537-1.webp
    Ekran Görüntüsü_20240911_164537-1.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme: