Geraltın kılıcı
Üstün
YouTube dosyayı kabul etmiyor ve VLC üzerinden de açamıyorum.
O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş kdenlive dosyası. Sol üstten proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
Mp4'e çevirir misin bir program aracılığı ile. Bazen dosyanın uzantısı mp4 olsa bile hatalı olabiliyor.YouTube dosyayı kabul etmiyor ve VLC üzerinden de açamıyorum.
Hocam nasıl Mp4'e çevireceğim?Mp4'e çevirir misin bir program aracılığı ile. Bazen dosyanın uzantısı mp4 olsa bile hatalı olabiliyor.
Google'a yazdım ve karşıma bu site çıktı. Aslında bir program daha var ama vermem uygun olmaz, onunla video da indirebiliyorsun ve forum kurallarına göre bunu yapmak yasak.
Dosya desteklenmiyor veya hasar görmüş diyor.Google'a yazdım ve karşıma bu site çıktı. Aslında bir program daha var ama vermem uygun olmaz, onunla video da indirebiliyorsun ve forum kurallarına göre bunu yapmak yasak.
Online Video Dönüştürücü ile videoları MP4, AVI, MPEG, FLV, 3GP'ye dönüştür
video-converter.com
Hocam isterseniz yeniden render alın editinizi. Ya da başka bir sitede falan deneyin son kez dilerseniz.
Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
Farklı kaydet diyip dosyayı değiştirin.Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.