Geraltın kılıcı
Üstün
YouTube dosyayı kabul etmiyor ve VLC üzerinden de açamıyorum.
O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş kdenlive dosyası. Sol üstten proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
Siz muhtemelen dosyayı dışarı aktarmamışsınız, direkt proje dosyasını açmaya çalışıyorsunuz. Üst kısımdan "Hazırla" butonuna tıklayıp MP4 çıktısı almanız gerekiyor.Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edeceğim. Kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş kdenlive dosyası. Sol üstten proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:Hocam dosya formatını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Ancak videoya dışa aktardığımda "devam edicem.kdenlive" bu şekilde yazıyor. Normalde MP4 yazması lazım.
Siz muhtemelen dosyayı dışarı aktarmamışsınız, direkt proje dosyasını açmaya çalışıyorsunuz. Üst kısımdan "Hazırla" butonuna tıklayıp MP4 çıktısı almanız gerekiyor.
Hocam bende sunum diye bir şey yok.O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş kdenlive dosyası. Sol üstten proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:
Eki Görüntüle 82529
O yaptığın dışa aktarma değil de daha sonra editine kaldığın yerden devam edebilmek için yedeklenmiş Kdenlive dosyası. Sol üstten Proje'ye bas, sonra sunum yazana bas:
Eki Görüntüle 82529
Rica ederim.
Hocam siz videoları ayırmayı öğrenebildiniz mi? Bazı videolarda sesi ayarlayamıyorum.Rica ederim.
Ben de daha dün indirdim bu programı. Yeni kurcalamaya başladım.
Nasıl ayırma? Kesme mi?Hocam siz videoları ayırmayı öğrenebildiniz mi? Bazı videolarda sesi ayarlayamıyorum.