KS KS ritoakari Çalışkan Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 17 Yer Talas, Kayseri 22 Temmuz 2025 #11 Silinen üye dedi: Veteriner bir şurup hazırlıyor mayışması için fiyatı 400 TL onu yaptırın. 2 Gün önce 8 saat yol gideceğim için kedime onu içirdim deliksiz uyudu öyle tamamladık yolculuğu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam soracağım veterinerimize bakalım bize ne fiyat çıkaracaklar.
Silinen üye dedi: Veteriner bir şurup hazırlıyor mayışması için fiyatı 400 TL onu yaptırın. 2 Gün önce 8 saat yol gideceğim için kedime onu içirdim deliksiz uyudu öyle tamamladık yolculuğu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam soracağım veterinerimize bakalım bize ne fiyat çıkaracaklar.
1 178 Ziyaretçi 22 Temmuz 2025 #12 ritoakari dedi: Teşekkürler hocam soracağım veterinerimize bakalım bize ne fiyat çıkaracaklar. Genişletmek için tıkla... Fakat her kedide işe yaramayabilirmiş bana öyle söylemişti. Şansa bizimkinde yaradı.
ritoakari dedi: Teşekkürler hocam soracağım veterinerimize bakalım bize ne fiyat çıkaracaklar. Genişletmek için tıkla... Fakat her kedide işe yaramayabilirmiş bana öyle söylemişti. Şansa bizimkinde yaradı.
KS KS ritoakari Çalışkan Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 17 Yer Talas, Kayseri 22 Temmuz 2025 #13 Silinen üye dedi: Fakat her kedide işe yaramayabilirmiş bana öyle söylemişti. Şansa bizimkinde yaradı. Genişletmek için tıkla... Tekir benimki de cins değil. Bakalım ne olacak.
Silinen üye dedi: Fakat her kedide işe yaramayabilirmiş bana öyle söylemişti. Şansa bizimkinde yaradı. Genişletmek için tıkla... Tekir benimki de cins değil. Bakalım ne olacak.
1 178 Ziyaretçi 22 Temmuz 2025 #14 ritoakari dedi: Tekir benimki de cins değil. Bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Sonucu buraya yazarsan sevinirim Tekir'de işe yarayacak mı merak ettim. İçirdikten 10 dakika sonra yürüyüşü yalpalamaya başlıyor zaten.
ritoakari dedi: Tekir benimki de cins değil. Bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Sonucu buraya yazarsan sevinirim Tekir'de işe yarayacak mı merak ettim. İçirdikten 10 dakika sonra yürüyüşü yalpalamaya başlıyor zaten.