ritoakari

Çalışkan
Yer
Talas, Kayseri
Arkadaşlar üniversiteye gittiğim şehirde tek yaşıyorum ve bir kedim var fakat memlekete dönerken çok geriliyor. Neredeyse tüm yolculuk boyunca köpek gibi dili dışarıda seyahat ediyor. Büyüdükçe daha da gerilmeye korkmaya başladı. Onun dışında evde çok uysal bir kedi. Uzun yolculuklar için neler önerirsiniz sakinleşmesi için?

Son düzenleme:
Sakinleştirici jel var. Ödül mamasının ucuna biraz sür ve beraber yedir. Biz veterinere köye uzun yola falan öyle yapıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar üniversiteye gittiğim şehirde tek yaşıyorum ve bir kedim var fakat memlekete dönerken çok geriliyor. Neredeyse tüm yolculuk boyunca köpek gibi dili dışarıda seyahat ediyor. Büyüdükçe daha da gerilmeye korkmaya başladı. Onun dışında evde çok uysal bir kedi. Uzun yolculuklar için neler önerirsiniz sakinleşmesi için?
Veterinerler bunun için iğne sunuyordu diye biliyorum, biz kullanmadık ama bir danışın isterseniz.

Veteriner bir şurup hazırlıyor mayışması için fiyatı 400 TL onu yaptırın. 2 Gün önce 8 saat yol gideceğim için kedime onu içirdim deliksiz uyudu öyle tamamladık yolculuğu.