Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, merhaba misafir çocuğunun oyun oynadığı duvara yapışan lastik oyuncağı vardı ben evde yoktum eve yorgun geldim ve direk kafayı koydum yattım. Kedimi severken o lastik oyuncağı yerdeydi lastik oyuncak bize ait bu arada. Sabah uyandım lastik oyuncağı biraz uzun bişey bu arada lastik oyuncağın diğer yarısı yok düşünüyorum yani yutsa boğazında kalır veya direk kusar diye düşünüyorum yani hem duvara yapışan bir şey hemde oyuncakta süsler var yani yutsa direk çıkarır dedim. Belki oynayıp bir yere atmıştır diye evi talan ettim her kıyı köşe her yere baktım ama oyuncağın diğer yarısı yok şimdi de o zaman yutmuş olacağı aklıma kazınmaya başladı kedinin keyfi yerinde yemeğini yiyor suyunu içiyor evde koşturuyor oyununu oynuyor. Dışkısına bakıyorum oyuncak pembe bir şeydi bu arada ne pembe renkli bir şey ne de oyuncağı ait parça yoktu dışkıda normal sıradan dışkıydı. Nolur nolmaz zeytin yağı verdim daha önce silgi de yutmuştu veteriner zeytinyağı verirsen dışkıyı daha rahat yapar dedi ordan aklımda kaldı. Zeytinyağı verdikten sonra bu sefer daha rahat şekilde yeni dışkılar çıkardı oyuncak 2 gün önce kayboldu ve kendisi bu sabah dışkı yapmaya başladı. Yeni dışkılara bakıyorum orada herhangi oyuncağa benzer bir cisim yok sıradan dışkılar. Eğer gerçekten yuttuysa ve bağırsağı tıkar diye korkuyorum. Ev ortamında nasıl anlarım yutup yutmadığını?