Hocam, ben sanırım 2 kez sıfırlama yapmış olabilirim; yani cihaza güç verirken resetten çekip olduğunu görünce tekrar yapmıştım. Attığım videoda adam bekliyordu, tekrar yapayım mı?

Şu an router ışıkları ne durumda?

Hocam, ben sanırım 2 kez sıfırlama yapmış olabilirim; yani cihaza güç verirken resetten çekip olduğunu görünce tekrar yapmıştım. Attığım videoda adam bekliyordu, tekrar yapayım mı?

Router hâlâ ışıkta bekliyorsa dediğim gibi baştan yapın. Defender ve güvenlik duvarını kapatın.

Olması lazım. Power dışında başka ışıklar yanmaya başladıysa olmuş demektir. Tftd64'ü kapatmadınız değil mi işlem sırasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an router ışıkları ne durumda?

Router hâlâ ışıkta bekliyorsa dediğim gibi baştan yapın. Defender ve güvenlik duvarını kapatın.

Olması lazım. Power dışında başka ışıklar yanmaya başladıysa olmuş demektir. Tftd64'ü kapatmadınız değil mi işlem sırasında?
Elektrik gitti geldi, tekrar yapacağım. Bu videoya göre yapacağım hocam.

Elektrik gitti geldi, tekrar yapacağım. Bu videoya göre yapacağım hocam.

Router açılıyor mu? Tekrar yapmadan bir bakalım. Videoya göre değil, Keenetic'in rehberine göre tekrar yapabilirsiniz; IP ataması vs. OpenWrt forumda da böyle gösterilmişti.

Olmuş olması lazım.

Videodaki TP-Link, bizimki Keenetic; o yüzden olmaz.

Router açılıyor mu tekrar yapmadan bir bakalım videoya göre değil Keenetic'in rehberine göre tekrar yapabilirsiniz IP ataması vs. OpenWrt forumdada böyle gösterilmişti.

Olmuş olması lazım.

Videoadaki TP-Link bizimki Keenetic o yüzden olmaz.

Hocam şu an bekliyorum dosyadan çekiyor gibi.

IMG_5713.webp

Router açılıyor mu? Tekrar yapmadan bir bakalım, videoya göre değil Keenetic'in rehberine göre tekrar yapabilirsiniz; IP ataması vs. OpenWrt forumunda da böyle gösterilmişti.

Olmuş olması lazım.

Videodaki TP-Link, bizimki Keenetic; o yüzden olmaz.

Bizim bin dosyasını C:/Program Files/Tftpd64 olan yerden aldığımda zaten hata vermişti, bu hatayı veriyordu. Sonrasında modemi kapatıp dosyayı tekrar aynı yere kopyalayınca, sonrasında reset ile enerji verince direkt zaten almaya başladı diye düşünüyorum.

Ayarları değiştirmeden eskisi gibi yaptınız değil mi? Ekranı kapatmayın, bekleyin.
Hocam router yanımda değil, diğer odada. Acaba ışıklar yanıyor, sonrasında tekrar güç ışığı yanmaya devam mı ediyor acaba?

Bizim bin dosyasını C:/Program Files/Tftpd64 olan yerden aldığımda zaten hata vermişti, bu hatayı veriyordu. Sonrasında modemi kapatıp dosyayı tekrar aynı yere kopyalayınca, sonrasında reset ile enerji verince direkt zaten almaya başladı diye düşünüyorum.

Hocam router yanımda değil, diğer odada. Acaba ışıklar yanıyor, sonrasında tekrar güç ışığı yanmaya devam mı ediyor acaba?

İsterseniz hocam router'ı bilgisayarın hemen yanına koyup öyle mi deneyeyim? Çünkü Keenetic sitesinde 5-7 dk diyor, sonra yeniden başlatın diyor.

IMG_5715.webp

image.webp

Ayarları değiştirmeden eskisi gibi yaptınız değil mi? Ekranı kapatmayın, bekleyin.

Hocam sanırım uyudunuz, ben YouTube'dan bu videodaki bazı ayarları yaptım. Wi-Fi ayarları, internete girmek için kullanıcı adı şifre PPPoE.
Yapıp kullanıcı adı şifremi girdim, SQM kurdum ama yine de bufferbloat testim burada ilk kurduğumuza göre iyi ama TP-Link modeme göre hala gerisinde hocam. Yaptığım şeylerin hepsinin fotoğrafını atıyorum buraya.

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp
Screenshot_3.webp
Screenshot_3.webp
Screenshot_4.webp
Screenshot_5.webp
Screenshot_6.webp
Screenshot_7.webp
Screenshot_8.webp
Screenshot_9.webp
Screenshot_10.webp
Screenshot_11.webp

Hocam sanırım uyudunuz. Ben YouTube'dan bu videodaki bazı ayarları yaptım; Wi-Fi ayarları, internete girmek için kullanıcı adı, şifre, PPPoE.
Yapıp kullanıcı adı şifremi girdim, SQM kurdum ama yine de bufferbloat testim burada ilk kurduğumuza göre iyi ama TP-Link modeme göre hâlâ gerisinde hocam. Yaptığım şeylerin hepsinin fotoğrafını atıyorum buraya.

Biz dosyanın adını KN3811 recovery yapmıştık ya, o dosyayı silin, orijinalini indirin. https://destek.keenetic.com.tr/omni/kn-1410/tr/22441-restoring-os--for-advanced-users-.html gene tftp64 ile aynı adımları uygulayacaksınız. Cihaz orijinal yazılımına geri dönecek.