Current directory'yi seçin. Artık işlemlere başlayacağız.

Keenetic'in sitesinde rehber var mış, indirme işlemini yapmayın, bizim dosyamız hazır, bakabilirsiniz https://support.keenetic.com/hero/kn-1011/it/22441-restoring-keeneticos--for-advanced-users-.html

Her şey doğru, artık router'ı bağlayacağız. Current directory'yi seçtiğinizden emin olun. TFTP64'ü kapatmayın, tüm sayfaları kapatın, TFTP hariç. Log kısmında bir şeyler dönecek, router yeniden başlatılana kadar bekleyin.
  1. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve Reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  2. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar Reset tuşunu bırakmayın.
  3. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda Reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.
  4. Cihaz yeniden açıldığında OpenWrt çalışıyor olmalı.

Önemli: Defender'ı kapatın, ayarlardan her şeyi kapatın. İşlem sırasında TFTP sunucusunu kapatabilir.

Windows Güvenlik Duvarı'nı da kapatın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Keenetic'in sitesinde rehber var mış, indirme işlemini yapmayın; bizim dosyamız hazır, bakabilirsiniz https://support.keenetic.com/hero/kn-1011/it/22441-restoring-keeneticos--for-advanced-users-.html

Sitede yazılanı, bizim KN-3811_recovery.bin dosyayı C:\Program Files\Tftpd64 buradaki yere attım.

Keenetic'in sitesinde rehber var mış, indirme işlemini yapmayın; bizim dosyamız hazır, bakabilirsiniz https://support.keenetic.com/hero/kn-1011/it/22441-restoring-keeneticos--for-advanced-users-.html

Her şey doğru, artık router'ı bağlayacağız. Current directory'yi seçtiğinizden emin olun. Tftpd64'ü kapatmayın, tüm sayfaları kapatın (Tftp hariç). Log kısmında bir şeyler dönecek, router yeniden başlatılana kadar bekleyin.
  1. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve Reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  2. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar Reset tuşunu bırakmayın.
  3. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda Reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.

Önemli: Defender'ı kapatın, ayarlardan her şeyi kapatın; işlem sırasında Tftp sunucusunu kapatabilir.

Windows Güvenlik Duvarı'nı da kapatın.

Bunu TP-Link cihazda mı yoksa Keenetic cihazında mı yapacağız?

Screenshot_24.webp

Sitede yazılanı bizim KN-3811_RECovery. Bin dosyayı C:\program Files\Tftpd64 burada yere attım.

Tamam güvenlik duvarı ve Defender'ı kapatın tftp64'ü kapatmayın her şey doğru.
  1. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  2. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar reset tuşunu bırakmayın.
  3. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz tftp sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.

Sitede yazılanı bizim KN-3811_RECovery. Bin dosyayı C:\program Files\Tftpd64 burada yere attım.

Bunu TP-Link cihazda mı yoksa Keenetic cihazında mı yapacağız.

Keenetic.

Tamam, güvenlik duvarı ve Defender'ı kapatın, tftp64'ü kapatmayın; her şey doğru.
  1. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  2. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar reset tuşunu bırakmayın.
  3. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz tftp sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.

Keenetic.

Keenetic cihazını ben sıfırlamıştım hocam, ona bağlarsam internet daha hazırlanmadı. Keenetic cihazını bağlayıp kurulumu yapayım mı?

Bir tane yazı atmıştınız, cihazı sıfırlayın yazıyordu; ben de sıfırladım.

Keenetic cihazını ben sıfırlamıştım hocam, ona bağlarsam internet daha hazırlanmadı. Keenetic cihazını bağlayıp kurulumu yapayım mı?

Hayır, dediğim işlemleri yapın. OpenWrt arayüzü gelince cevap verirsiniz. Tftp64'ü kapatmayın, Defender ve güvenlik duvarını kapatın.

OpenWrt'yi bufferbloat için kuruyoruz, daha stabil bir yazılım. Linux tabanlı.

Hayır, dediğim işlemleri yapın. OpenWrt arayüzü gelince cevap verirsiniz. tftp64'ü kapatmayın, Defender ve güvenlik duvarını kapatın.

OpenWrt'yi bufferbloat için kuruyoruz, daha stabil bir yazılım. Linux tabanlı.

Hocam burada şey yazıyor; cihaza sadece bilgisayardaki Ethernet kablosunu takın diyor, değil mi?

Screenshot_25.webp

Hocam yaptım da bir şey olmadı.

Bunu uyguladınız mı?
  1. Cihazınızı kapatın.
  2. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  3. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar reset tuşunu bırakmayın.
  4. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.
  5. Cihaz yeniden açıldığında OpenWrt çalışıyor olmalı.

Keenetic'in sayfasındaki TFTP'den sonraki yerleri uygulayın.

Hocam şöyle bir şey diyor, olmuş mu?

Bunu uyguladınız mı?
  1. Cihazınızı kapatın.
  2. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  3. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar reset tuşunu bırakmayın.
  4. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.
  5. Cihaz yeniden açıldığında OpenWrt çalışıyor olmalı.

Tftpd64 uygulamasından Log Viewer yerine tıkladığımda şöyle bir şeyler yazıyor hocam, olmuş mu oluyor? Ben şimdi Keenetic cihazına güç vermeden önce reset tuşuna basılı tuttum, sonra güç verdim; ışık bir git-gel yaptı, Power ışığı sonra bütün ışıkları yandı söndü, ben de reset tuşunu bıraktım.

IMG_5710.webp