İmajı İndirilenler'e klasörle kopyalayın ve dosya adını KN-3811_RECovery yapın, uzantılar açıksa .bin koyun, klasörü seçmeniz yeterli.

Current directory'den halledeceksiniz.

Yok hocam olmuyor, dediğiniz gibi yaptım; Current directory sağındaki Browse'dan olmuyor.

Screenshot_13.webp

Screenshot_14.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam olmuyor, dediğiniz gibi yaptım. Current directory sağındaki browseden olmuyor.

Bin'i silin önceki adda. Bin yazmıyorsa bin yazmanıza gerek yok, yoksa silmeyin. Programs klasörünün içine kopyalayın, üstte yaptığım Npcap IP ayarını yapın. Server interfaces kısmında Ethernet kartınızı seçin; Realtek'se Realtek RT ile başlayan. Bu adımlardan sonra işlem neredeyse tamamlanmış oluyor, router'ı bağlayıp birkaç kombinasyon yapacağız.

Bin'i silin, önceki adda. Bin yazmıyorsa bin yazmanıza gerek yok, yoksa silmeyin. Programs klasörünün içine kopyalayın, üstte yaptığım Npcap IP ayarını yapın. Server interfaces kısmında Ethernet kartınızı seçin; Realtek'se Realtek RT ile başlayan. Bu adımlardan sonra işlem neredeyse tamamlanmış oluyor, router'ı bağlayıp birkaç kombinasyon yapacağız.

Reisim, AnyDesk üzerinden bağlansan da hem göstersen hem de ben de anlamış olurum; bilmediğim şey olunca emin ol ne yapacağımı bilmiyorum.

Tftp64'ü de yapılandırın, görselini atın.

Başka Realtek yoksa odur; eğer kablosuzunuz yoksa odur zaten.

Emin olalım, OpenWrt dosyasının sonunda .bin var ya onu sil. Dosya hâlâ bin dosyası olarak görünürse tamam, görünmezse geri .bin yaz ve Downloads klasörünün içinde başka .bin'ler olmasın, cihaz brick olabilir. Ya da garantiye almak için indirilenlerdeki diğer şeyleri kısa süreliğine başka yere koy, sadece Keenetic recovery kalsın, sonra yerine koyarsın.

24 yazıyor, başarılı olmuş. Birazdan router'a işlem yapmaya başlayacağız.

Bin'i silin, önceki adda. Bin yazmıyorsa bin yazmanıza gerek yok, yoksa silmeyin. Programs klasörünün içine kopyalayın, üstte yaptığım Npcap IP ayarını yapın. Server interfaces kısmında Ethernet kartınızı seçin; Realtek'se Realtek RT ile başlayan. Bu adımlardan sonra işlem neredeyse tamamlanmış oluyor, router'ı bağlayıp birkaç kombinasyon yapacağız.

Hocam verdiğiniz orijinal dosyayı indirilenlerden programs dosyasına attım, uygulamadan da program olarak yaptım ama bir hareketlilik yok.

Screenshot_18.webp

Screenshot_19.webp