Tftp64'ü de yapılandırın, görselini atın.

Başka Realtek yoksa odur; eğer kablosuzunuz yoksa odur zaten.

Emin olalım, OpenWrt dosyasının sonunda .bin var ya, onu sil. Dosya hâlâ .bin dosyası olarak görünürse tamam, görünmezse geri .bin yaz ve Downloads klasörünün içinde başka .bin'ler olmasın, cihaz brick olabilir ya da garantiye almak için indirilenlerdeki diğer şeyleri kısa süreliğine başka yere koy, sadece Keenetic recovery kalsın, sonra yerine koyarsın.

24 yazıyor, başarılı olmuş. Birazdan router'a işlem yapmaya başlayacağız.

Dosya böyle: OpenWrt-24.10.5-MediaTek-filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory.bin. Ben buradaki .bin'i sildim, böyle oldu: OpenWrt-24.10.5-MediaTek-filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory. Dosyayı bu şekilde yaptım ve programs yerine attım, orijinali masaüstünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıktan sonra adımlara artık geçiyoruz.

Dosya böyle: OpenWrt-24.10.5-MediaTek-filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory.bin. Ben buradaki .bin'i sildim, böyle oldu: OpenWrt-24.10.5-MediaTek-filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory. Dosyayı bu şekilde yaptım ve programs yerine attım, orijinali masaüstünde.

İşte adını dediğimle değiştirin, router'ı Keenetic'in yazılımını yüklüyormuşuz gibi kandıracağız, seçtiğiniz dizinde olsun.

KN-3811_recovery.bin olarak değiştir, .bin'i silmeyin.

Hayır, daha adıma geçmedik de dosyanın adını KN-3811_recovery.bin olarak değiştir.
KN-3811_recovery.bin olarak yaptım, programs dosyasındakini.

Screenshot_20.webp

Server interfaces'den Realtek seçili olsun.

Ondan sonra bu adımları aynen uygulayın:
  1. Cihazınızı kapatın.
  2. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve Reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  3. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar Reset tuşunu bırakmayın.
  4. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda Reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan Firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.

Server interfaces'den Realtek seçili olsun.

Ondan sonra bu adımları aynen uygulayın.
  1. Cihazınızı kapatın.
  2. Cihazınızı Ethernet ile bilgisayara bağlayın ve reset tuşuna basılı tutmaya başlayın.
  3. Reset tuşuna basılı tutarken cihaza enerji verin, durum LED'i yanıp sönmeye başlayana kadar reset tuşunu bırakmayın.
  4. Durum LED'i yanıp sönmeye başladığı anda reset tuşunu bırakabilirsiniz. Cihaz, kurduğunuz TFTP sunucusundan firmware imajını indirecek, dahili NAND Flash'a yazacak ve yeniden başlayacaktır.

Cihaz dediğimiz modem mi hocam? Reset tuşuna basılı tutarken modemin açma kapama tuşuna basacağım, tutulu kalacak; sonra çekince modem ışıkları gidecek mi?

Npcap ayarı yapmıştık ya, 192.168.1.2 yazdığından emin olun.

Ayarlar, Ağ ve İnternet, Ethernet bölümünden de kontrol et.

12 değil, 1.2 olacak.
1.2 olmuyor.

Cihaz dediğimiz modem mi hocam? Reset tuşuna basılı tutarken modemin açma kapama tuşuna basacağım, tutulu kalacak; sonra çekince modem ışıkları gidecek mi?

1.2 olmuyor.

192.168.1.2 olmuyor mu? Ayarlar, ağ ve internet, Ethernet, IP ataması; oraya alt ağ maskesi 255.255.255.0, IP adresi 192.168.1.2.

192.168.1.2 olmuyor mu? Ayarlar, Ağ ve İnternet, Ethernet, IP ataması; oraya alt ağ maskesi 255.255.255.0, IP adresi 192.168.1.2.

Şimdi oldu hocam, dediğiniz dosya İndirilenler'deki programs dosyasında KN-3811_RECovery.bin diye yapıldı. Başka ne yapılacak hocam? Şimdi cihaz dediğiniz şey modem oluyor, cihaz kapalıyken reset tuşuna basacağım, sonrasında modemdeki açma tuşuna basacağım, doğru muyum?

Screenshot_23.webp