Tftpd64 uygulamasından Log Viewer yerine tıkladığımda şöyle bir şeyler yazıyor hocam, olmuş mu oluyor? Ben şimdi Keenetic cihazına güç vermeden önce reset tuşuna basılı tuttum, sonra güç verdim; ışık bir git-gel yaptı, Power ışığı sonra bütün ışıkları yandı söndü, ben de reset tuşunu bıraktım.

Eki Görüntüle 230581

Bizim recovery dosyasını router'a göndermiş, router'daki yanan ışık söndü mü, yeniden başladı mı router?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya göndermiş, router'da artık ışık yanmıyor; yeniden başladı mı router?
Sadece güç yerindeki ışık yanıyor.

IMG_5711.webp

Bizim recovery dosyasını router'a göndermiş; router'daki yanan ışık söndü mü, yeniden başladı mı router?
Oraya çok bakmadım hocam, reset işini yapınca PC'ye geçtim.

Sadece güç yerindeki ışık yanıyor.

Eki Görüntüle 230582

Oraya çok bakmadım hocam, reset işini yapınca PC'ye geçtim.
Şu an sadece masaüstündeki Ethernet kablosu takılı, router'a başka takılı yok; fiber kablosunu takmadım daha.

Bilgisayar yazılımı gönderdi, router NAND'a yazıyor büyük ihtimal; sakın fişi çekmeyin, kabloyu ellemeyin, azıcık bekleyin yeniden başlayacak. 192.168.1.1 yazdığınızda OpenWrt yazan arayüz gelmesi lazım.
Bittiğini nasıl anlayacağız peki hocam? Google 192.168.1.1 yazdığımda OpenWrt arayüzü gelirse olmuş mu olacak?

Şu an sadece masaüstündeki Ethernet kablosu takılı router a başka takılı yok fiber kablosunu takmadım daha.

Bittiğini nasıl anlayacağız peki hocam Google 192.168.1.1 yazdığımda OpenWrt arayüzü gelirse olmuş mu olacak.

Bir hareketlilik olacak ışıklarda, o zaman bitmiş olacak baştan kuracağız. Hala aynı mı ışıklar.

Biz zaten kurduk şu an TFTP64'ü, router'ı, Ethernet kablosunu sakın ellemeyin.

5-15 dakika diyor ChatGPT, şu an NAND yani hafızasına yazıyor.

15 dakika geçti, fotoğrafı attığınızdan itibaren bir değişiklik oldu mu?
Hocam ben sanırım 2 kez sıfırlama yapmış olabilirim; yani cihaza güç verirken resetten çekip olduğunu görünce tekrar yapmıştım. Attığım videoda adam bekliyordu, tekrar yapayım mı?