Keenetic Hopper AX3000 router'a OpenWrt nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batuska05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Yaptım hocam, eski haline getirdim.

İade edebilirsiniz. Hepsiburada'dan TP-Link AX12 alıp resmi olmayan TP-Link forumdaki yazılımı yüklemiştim, orijinaline dönmeden iade ettim, kabul edildi. Koşulsuz iade ediyorlar, bazen iade ürünleri yolluyorlar, bundan şikayetçi olanlar da var. İadeniz kabul edilecektir, açıklamaya "beklentimi karşılamadı" yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o kadar OpenWrt kurduk, neden bir hareketlilik olmadı yani değer düşmedi? Bunun sebebi ne olabilir?

Bufferbloat için eklentiler vardı, onları denemedik ama router'ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Memnunsanız TP-Link'le devam edebilirsiniz.

384 Mbps'e kısmışsınız büyük ihtimal; kısınca iyi performans veriyor ama hızı alamıyorsunuz. Bende TP-Link BE220 var, 50 Mbps internette B veriyor.

Eğer ki root'larsak daha iyi olur mu hocam? Sonrasında modemi bozmayalım.

Sadece admin kullanıcısından başka root kullanıcısı da var; siz admin hesabına giriyorsunuz, root kullanıcısının şifresini bilmiyorsunuz. Root hesabında tüm ayarlar var, admin hesabı kısıtlanmış. Bu yöntemi Recep Baltaş YouTube'dan da yayınlamıştı, bu modemin bir üst modeli için.

Root yaptığımızda hocam daha iyi sonuç verir mi?

Bufferbloat için eklentiler vardı, onları denemedik ama router'ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Memnunsanız TP-Link'le devam edebilirsiniz.

İstersen hocam bana linkleri atabilirsin, tekrardan OpenWrt kurup deneyebilirim. Eklentiler için bir de hocam Wi-Fi üzerinden hız testi yapınca çok az veriyor, sebebi ne olabilir? 35 MB olan Keenetic, diğeri ise benim TP-Link.

Eğer size EX20V yerine EX520V verselerdi daha iyi olur muş. Root kullanıcısının şifresini öğrendikten sonra yeni ayarlar arayüze gelecek. https://techolay.net/sosyal/konu/tp-link-ex20v-rootlama.168096/

EX20V diye bir model yok aslında, VX230V.

Sizdeki yazılım sürümü nedir? TP-Link'i bağlayıp atabilir misiniz? Modeminizde DSL portu var mı? Bu modemle aynı mı? https://www.tp-link.com/tr/support/download/vx230v/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…