Yaptım hocam, eski haline getirdim.

İade edebilirsiniz. Hepsiburada'dan TP-Link AX12 alıp resmi olmayan TP-Link forumdaki yazılımı yüklemiştim, orijinaline dönmeden iade ettim, kabul edildi. Koşulsuz iade ediyorlar, bazen iade ürünleri yolluyorlar, bundan şikayetçi olanlar da var. İadeniz kabul edilecektir, açıklamaya "beklentimi karşılamadı" yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bufferbloat için eklentiler vardı, onları denemedik ama router'ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Memnunsanız TP-Link'le devam edebilirsiniz.

Keenetic yazılımdan böyle oldu hocam.

1.webp

2.webp

Ekran görüntüsü 2026-02-27 215656.webp

Ben de pek bilmiyorum. Orta segmentin üstü olan TP-Link AX80 var, AX6600 destekli, OpenWrt de destekliyor ama stok yok, satanlar bilinmeyen satıcılar. Diğerleri de çok pahalı. Memnunsanız TP-Link'te kalabilirsiniz. TP-Link'i isterseniz root'layıp tam yetkiye de sahip olabilirsiniz. https://techolay.net/sosyal/konu/tp-link-ex20v-rootlama.168096/

Eğer ki root'larsak daha iyi olur mu hocam? Sonrasında modemi bozmayalım.:D

Keenetic yazılımdan böyle oldu hocam.

Eki Görüntüle 230721

Eki Görüntüle 230722

Eki Görüntüle 230723

384 Mbps'e kısmışsınız büyük ihtimal; kısınca iyi performans veriyor ama hızı alamıyorsunuz. Bende TP-Link BE220 var, 50 Mbps internette B veriyor.

Eğer ki root'larsak daha iyi olur mu hocam? Sonrasında modemi bozmayalım. :D

Sadece admin kullanıcısından başka root kullanıcısı da var; siz admin hesabına giriyorsunuz, root kullanıcısının şifresini bilmiyorsunuz. Root hesabında tüm ayarlar var, admin hesabı kısıtlanmış. Bu yöntemi Recep Baltaş YouTube'dan da yayınlamıştı, bu modemin bir üst modeli için.

384 Mbps'e kısmışsınız büyük ihtimal; kısınca iyi performans veriyor ama hızı alamıyorsunuz. Bende TP-Link BE220 var, 50 Mbps internette b veriyor.

Sadece admin kullanıcısından başka root kullanıcısı da var. Siz admin hesabına giriyorsunuz, root kullanıcısının şifresini bilmiyorsunuz. Root hesabında tüm ayarlar var, admin hesabı kısıtlanmış. Bu yöntemi Recep Baltaş YouTube'dan da yayınlamıştı, bu modemin bir üst modeli için.

Root yaptığımızda hocam daha iyi sonuç verir mi?

Bufferbloat için eklentiler vardı, onları denemedik ama router'ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Memnunsanız TP-Link'le devam edebilirsiniz.

İstersen hocam bana linkleri atabilirsin, tekrardan OpenWrt kurup deneyebilirim. Eklentiler için bir de hocam Wi-Fi üzerinden hız testi yapınca çok az veriyor, sebebi ne olabilir? 35 MB olan Keenetic, diğeri ise benim TP-Link.

IMG_7495.webp
IMG_7496.webp

Root yaptığımızda hocam daha iyi sonuç verir mi?

İstersen hocam bana linkleri atabilirsin, tekrardan OpenWrt kurup deneyebilirim. Eklentiler için bir de hocam Wi-Fi üzerinden hız testi yapınca çok az veriyor, sebebi ne olabilir? 35 MB olan Keenetic, diğeri ise benim TP-Link.

Eki Görüntüle 230735Eki Görüntüle 230736
Eğer size EX20V yerine EX520V verselerdi daha iyi olur muş. Root kullanıcısının şifresini öğrendikten sonra yeni ayarlar arayüze gelecek. https://techolay.net/sosyal/konu/tp-link-ex20v-rootlama.168096/

EX20V diye bir model yok aslında, VX230V.

Sizdeki yazılım sürümü nedir? TP-Link'i bağlayıp atabilir misiniz? Modeminizde DSL portu var mı? Bu modemle aynı mı? https://www.tp-link.com/tr/support/download/vx230v/