Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Bu yöntemden sonra bazı devlet sitelerine giriş yapılamıyor. Bu durumda servisi nasıl devre dışı bırakabiliriz.

Test esnasında sürekli şu hatayı alıyordum:

Shell arayüzündeyken tmux kurdum. Bu, bağlantımızdan bağımsız olarak test yapıyor.
Kod:
opkg install tmux

Ardından Shell'den tmux'u açtım ve normal olarak giriş yaptım.
Kod:
tmux

Ardından dosya konumuna gittim (Eğer burada zapret yok diye hata alırsanız rehberdeki indirme adımlarını tekrar uygulayabilirsiniz).
Kod:
cd /opt/tmp/zapret
Kod:
./blockcheck.sh

Ardından bağlantı koparsa, yani ekran görüntüsündeki hatadan alırsanız tekrar giriş yapıp Shell'e gelin (exec sh yazıp açtığımız yer) ve aşağıdaki komutu girin, terminalin kaldığınız yerden açıldığını görebilirsiniz.
Kod:
tmux attach

Ayrıca Zapret'i başarılı olarak kurup başlatmaya rağmen roblox.com açılıp Roblox istemcisi açılmıyorsa aşağıda ChatGPT ile bulduğum çözümü deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keenetic ekstra 2111 sahibim bi türlü beceremedim bu ne zormuş arkadaş ya

Ellerinize sağlık hocam! Extra DSL KN-2112, TTNET VDSL hattında başarılı bir şekilde çalıştı; ancak modem, eskisine göre daha fazla ısınıyor. Bu fazla ısınma bir problem yaratır mı? Ayrıca, modemi resetlediğimde cihaz eski ayarlarına geri döner mi?

Merak ettiğim tek bir şey var, bufferbloat problemi oluşturuyor mu yani unloaded, download active, upload active gibi latency değerleri artıyor mu? @TechGenius

Yeni Keenetic Hero KN-1012 modelini kullaniyorum rehberi SSH 22 portundan tamamladim hata almadim ancak erisim saglayamadim. SSH 222 portundan erismeye calistigimda access denied hatasi veriyor, sadece 22 port SSH baglantisi yapmama izin veriyor. OPKG bilesenlerinin hepsini kaldirip silmeyi defalarca denedim ama duzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…