Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Tüm bileşenler kurulu olmasına rağmen aynı hatayı alıyorum maalesef.

Eki Görüntüle 112903
Eki Görüntüle 112904

Sorunu aşağıdaki kodlarla modülleri yükleyerek çözdüm hocam;

Kod:
insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_NFQUEUE.ko
insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_connbytes.ko

Bu arada aşağıdaki kodda bulunan ip6tables çalışmadı bende. iptables olarak değiştirince çalıştı.

Kod:
#!/bin/sh
[ "$type" == "ip6tables" ] && exit 0
[ "$table" != "mangle" ] && exit 0
/opt/zapret/init.d/sysv/zapret restart-fw

Dipnot: Bende pastebin.com hâlâ çalışmıyor garip bir şekilde. Fakat Cloudflare Zero Trust kapalı halde Discord'a sorunsuzca giriş yapabildim.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

CD zapret.
/İnstall_bin. Sh komutusu no such file or directory hatası alıyorum

Hocam
CD zapret.<br>./install_bin. Sh kodunu girince bu hatayı alıyorum
CD to zapret: No such file or directory.
Hatası alıyorum. Cihaz: K2112

Son düzenleyen: Moderatör:
CD zapret.
/İnstall_bin. Sh komutusu no such file or directory hatası alıyorum

Hocam
CD zapret.<br>./install_bin. Sh kodunu girince bu hatayı alıyorum
CD to zapret: No such file or directory.
Hatası alıyorum. Cihaz: K2112

Komutları sırayla yazın hocam, orada bir karışıklık olmuş. Tek bir kod yok o alanda.

sırasıyla;

cd zapret (noktasız)
./install_bin.sh

Komutları sırayla yazın hocam, orada bir karışıklık olmuş. Tek bir kod yok o alanda.

Sırasıyla;

cd zapret (noktasız)
./install_bin.sh

Hocam onu halletim şimdi ise./blockcheck. Sh yazınca

/opt/tmp/zapret #./blockcheck. Sh.
* Checking System.
Linux detected.
Firewall type is iptables.
  • Checking privileges.
  • Checking prerequisites.
Nfqueue iptables or IP6tables target is missing. Pls install modules. Diyor.

Arkadaşlar sorun yaşayanlar Telegram üzerinden iletişim kurabilirler, kullanıcı adım burası ile aynıdır. Kötü bir amacım kesinlikle yok sadece tüm Keenetic cihazlarda sorunsuz çalışması gereken bir yöntem (tabii tüm işlemler rehber ile bire bir aynı yapıldığı sürece) amacım yardımcı olmak ama forum üzerinden bire bir şekilde olmuyor. Sorun yaşayanlar iletişim kurarlarsa yardımcı olup sorunu çözeriz sonra da forumda diğer kullanıcılar için buraya çözüm olarak geri dönüş yaparız.

Bir önceki mesajımda belirtmiştim hocam bunun çözümünü. Aşağıya alıntılıyorum;

Sorunu aşağıdaki kodlarla modülleri yükleyerek çözdüm hocam;

Kod:
insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_NFQUEUE.ko
insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_connbytes.ko

Rehberi sabah sabah uykulu kafayla düzgün yapamamıştım şimdi başardım.

Sabah ki denememde blockcheck.sh dosyası ipv6 modülü yüklü olmasına rağmen düzgün çıktı vermiyordu. Şimdi ki denememde 22 portunu kullanarak admin kullanıcısı üzerinden işlemleri gerçekleştirdiğimin hatasını fark ettim. 222 portunu kullanarak root kullanıcısı üzerinden işlemleri gerçekleştirince tüm sorunlar düzeldi. SSH bağlantısını yaparken 222 portu ile bağlandığınızdan ve root kullanıcına giriş yaptığınızdan emin olun.

Arayüz kısmında ben PPP0 arayüzünü seçmek yerine any seçeneğini kullandım umarım sonradan bir sıkıntı çıkartmaz.

Rehber için teşekkürler, ellerinize sağlık.

Rehber için çok teşekkürler oldukça detaylı derli toplu olmuş.

4 gün önce Vodafone FiberNET'ten Superonline'a geçiş yaptım, en son 5 sene önce superonline üyesiydim ve sansür olaylarından haberim yoktu. Oldukça pişmanım, sadece 100mbit'ten 1000'e çıkmak için katlanıyorum zira diğer sağlayıcılar buraya 1gbit hizmeti vermiyor.

Konuyu görünce Hopper sipariş ettim, geldi, @Rootsy 'nin yaşadığı ufak sorunu yaşadım ve bahsi geçen çözüm ile hallettim. Zapret'i başarıyla kurdum fakat Hopper'la aldığım hız 950 civarı yerine 250-300'e sınırlanıyor ve asla geçmiyor. Sanki elle girilmiş gibi.
Ignore DNS'ler açık, DoT ve DoH olarak Quad9 girili. Keenetic'i söküp kendi Zyxel EX3501-T0 modemini taktığım an hız tekrar 950/50'ye çıkıyor. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim.

Zyxel'in MAC adresini Keenetic'e yazmayı vs. de denedim. O da olmadı. Fikri olan arkadaşlarım var ise çok mutlu olurum.

Aldığınız hız Wi-Fi üzerinden mi kablolu mu, Wi-Fi ise bir kablo ile deneyebilir misiniz önce. Bir de DNS olarak Quad9 yerine Cloudflare'de deneyebilirsiniz ki bende şu an bir problemden dolayı Cloudflare geçtim.

Yukarıda yazdıklarım kablolu (CAT6) bağlantı için geçerli.

WiFi / Kablosuz: Sansüronline modeminden 750 civarı alıyor 16 Pro Max. Keenetic'den ise Quad9 DNS ile tam 300 alıyor.

Cloudflare yaptığımda işler daha da kötüleşiyor, 200 alıyorum ve rakamlar elle yazılmış gibi. 200 çıkıyor sanki otomatik bir cap var mış da sınırlıyormuş gibi.

MAC adresine ONT cihazının adresini yazdım, kısa bir süreliğine 950 gördü, bi 15 dakika sonra yine 300'e düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…