Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Bağlantı Politikaları kısmında herhangi bir konfigürasyon yapılandırması var mı acaba hocam, kontrol ettiniz mi?

Bir de "İnternet Güvenliği" kısmında yer alan "İçerik Filtreleme" alanındaki filtreleme modu devre dışı kalsın. Cloudflare DNS yine aynı alanda bulunan "DNS Yapılandırması" alanında aktif olmalı. Belki gözünüzden kaçmıştır.

Son düzenleme:
Peki OpenWRT destekleyen sağlam, sorunsuz bir şekilde çalışabilecek modem önerir misiniz? Maksimum 1500 TL bütçeyle... Türk Telekom'dan almak istemiyorum çünkü ve sanıyorum yoktur da.

Hocam OPKG kurulumda hata alıyorum, nasıl çözebilirim? KN-2011(4.3 Alpha 12) kullanıyorum.

Güncelleme: OPKG paketini kurmayı unutmuşum.

Son düzenleme:

Cloudflare DNS ayarlarınız doğru değil hocam. Bende bazı sıkıntılardan ötürü Cloudflare DNS'e geçiş yaptım ve rehberide onunla güncelledim.

Ek olarak rehberi an itibarıyla sizlerden gelen geri bildirimlerde çıkan sorunları tekrardan yaşamamak adına güncelledim. Kurulum yapamayanlar mecvut haliyle yeniden kurmayı deneyebilir ve buna göre tekrardan geri bildirim verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam şifre kısmında ssh bağlanmak istediğimde şifre keenetic yazamıyorum komuta bölümüne yardım rica ediyorum.

Hocam modemi yeniden başlattıktan ve tekrar SSH bağlantısı sağladıktan sonra ./blockcheck.sh komutunu kullanmadan önce
cd /opt/tmp/zapret komutu ile zapret klasörünün içine girilmesi gerekiyor. Dilerseniz rehbere bu detayı da ekleyin sıfırdan yapan arkadaşlar sorun yaşamasın. Güncellemeler için teşekkürler.

Her modemde mümkün mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözümden kaçmış, şimdi ekledim teşekkürler .
Her modemde mümkün mü acaba?
Keenetic OS 3.8 üstü bir versiyona sahip çoğu modem/routerda çalışacaktır. Eski/Desteği kesilmiş bir Keenetic Modem/Router kullanıyorsanız Delta güncelleme kanalına geçerek şu an için delta kanalının en güncel sürümü olan 4.1.7 sürüme güncelleyebilirsiniz.

Delta güncelleme kanalına geçiş ve hakkında daha fazla bilgi için bağlantıya göz atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…