Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Sanırım tek gereklilik Keenetic ve USB porta sahip olması. Şahsen ben Speedster'a kuramadım, port olmadığından Applications bölümünde modemin içindeki partition'ları görüntüleyemedim. Benim Zapretim şu anda 25 MB gibi bir alan kaplıyor.

Ek olarak, düşük hız problemim NextDNS'e geçince düzeldi, neden başladı, neden düzeldi tam bilmiyorum ama pek çok dns kombinasyon denemelerimde elle yazılmış gibi limitlenmiş hızlar aldım. Elle DoT ve DoH yapmama rağmen.

Neyse şu anda built-in NextDNS modülü ile hız gayet iyi ve sansür yok, tekrar kendi adıma teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eline sağlık çok güzel bir rehber. Baştan sona uyguladım ve hata da almadım. Ancak bir yeri yanlış mı yaptım nedendir halen engelli sitelere ulaşamıyorum. @TechGenius

Elinize sağlık. Cloudflare WARP - Wireguard profili çıkartıp Keenetic üzerinde tüm bağlantılarda kullanınca ve bununla birlikte isteseler bile engel atamazlar. Hem de VPN kullanmadan! Technopat linki atmak yasak değil ise...
Bu konunun en altında da Keenetic modemlere entegresini anlatmıştım.

Selam arkadaşlar bende 2 gündür uğraşıyorum birebir aynısını yapmama rağmen bir turlu olmuyor neyi gözden kaçırıyorum bir türlü bulamadım

Selam arkadaşlar. Ben de 2 gündür uğraşıyorum birebir aynısını yapmama rağmen bir türlü olmuyor. Neyi gözden kaçırıyorum bir türlü bulamadım.

Kurulumda herhangi bir hata alıyor musunuz hocam? Yoksa kurulumu sorunsuz bitiriyor ve sonuç alamıyor musunuz?

hocam ben daha ilk opkg kurulumu yaparken ssh baglantisi atmam gerektiginde ssh root@192.168.1.1 -p 222 bu kodu girdigimde ssh: connect to host 192.168.1.1 port 222: Connection refused bu hatayi aliyorum nasil cozerim

Kurulumda herhangi bir hata alıyor musunuz hocam? Yoksa kurulumu sorunsuz bitiriyor ve sonuç alamıyor musunuz?
Selam hocam son aşamada bir yerde not found diye hata veriyor

chmod +x /opt/etc/ndm/netfilter.d/000-zapret.sh

Selam hocam son aşamada bir yerde not found diye hata veriyor.

Chmod +X /opt/etc/ndm/netfilter.d/000-zapret.sh

AnyDesk ile bağlanıp bir kontrol edebilirim hocam isterseniz.

Gateway adresiniz farklı olabilir mi? Ya da SSH bileşenini yüklememiş olabilirsiniz modeminize.

AnyDesk ile bağlanıp bir kontrol edebilirim hocam isterseniz.

Gateway adresiniz farklı olabilir mi? Ya da SSH bileşenini yüklememiş olabilirsiniz modeminize.
hocam tum hereyi yaptim 22 portundan ssh ile baglandim ve suan calisiyor eger musait iseniz bana da bi anydesk ile baglanip bakabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…