Detaylar
Kim cevapladı?kompetankedi 127
Bilgin
Yeni aldığım Keenetic marka AC 1200 model modemimi kuramıyorum. Recep Baltaş'ın kurulum videosundaki tüm adımları takip etmiş olmama rağmen bir türlü olmadı. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Çok mutsuzum.![]()
Hattınız nedir hocam? Hangi ISS bu tarz bilgileri paylaşmanız lazım? Biz buradan göremiyoruz o bilgileri.
Bir türlü olmayan nedir? Hattınız nedir, DSL mi fiber mi?
Recep Bey, ilginiz için teşekkür ederim ilk olarak. Hattım DSL. Videonuzdaki adımları birer birer izledim, lakin son adım olan modemin internete bağlanmaya çalışması kısmında modem bir türlü bağlanmıyor. Ağ/bağlantı teknolojileri hakkında çok cahilim, bu nedenle çözümü kendim bulamadım. Gerekli görselleri alıp postuma ekleyeceğim.
Şu anda Keenetic modemime bağlıyım ve ethernet kablosu da takılı. Ama my.keenetic.net adresine giremiyorum. Türk Telekom kullanıyorum. 192.168.1.1 adresi üzerinden arayüze de ulaşamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz bu noktada?
Hemen bakıyorum sistemlerime.Hattınız nedir hocam? Hangi ISS bu tarz bilgileri paylaşmanız lazım? Biz buradan göremiyoruz o bilgileri.
Şu anda Keenetic modemime bağlıyım ve ethernet kablosu da takılı. Ama my.keenetic.net adresine giremiyorum. Türk Telekom kullanıyorum. 192.168.1.1 adresi üzerinden arayüze de ulaşamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz bu noktada?
Modem kurulumunu Recep Bey'in videosundaki adımlara uyarak yaptım. Bir kez modem resetledim, tekrar yaptım, sonuç değişmedi.Recep bet ilginiz için teşekkür ederim ilk olarak. hattım dsl. Videonuzdaki adımları birer birer izledim lakin son adım olan modemin internete bağlanmaya çalışması kısmında modem bir türlü bağlanmıyor. Ağ/bağlantı teknolojileri hakkında çok cahilim bu nedenle çözümü kendim bulamadım. Gerekli görselleri alıp postuma ekleyeceğim.
hemen bakıyorum sistemlerime
Şuanda keenetic modemime bağlıyım ve ethernet kablosu da dakılı. Ama my.keenetic.net adresine giremiyorum. türktelekom kullanıyorum. 192.168.1.1 adresi üzerinden arayüze de ulaşamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz bu noktada?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehbere göre mi kurdunuz?
Ağ ayarlarında bilgisayarınız modemden hangi IP adresini almış bakar mısınız?
Ağ ayarlarında bilgisayarınız modemden hangi IP adresini almış bakar mısınız?
Evet. Arayüz videoyu atmanızın tarihinden beri biraz değişmiş ama mantıklı seçenekleri seçerek devam ettim. 2-3 farklı konfigrasyon denedim hiçbiri başarılı olmadı. Sormaya utanıyorum ama uzakdan bağlanabilir misin vaktin varsa abi 
Bağlanırım ama cihazda internet var mı? Kablosuz varsa bir şekilde kaboluyu hallederiz.
yusufumm07 127
Bilgin
Yeni aldığım Keenetic marka AC 1200 model modemimi kuramıyorum. Recep Baltaş'ın kurulum videosundaki tüm adımları takip etmiş olmama rağmen bir türlü olmadı. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Çok mutsuzum.![]()
Kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığına emin misin?
TTNET kullanıyorsan özellikle şifre kısmında
Atıyorum şifre alfa@ttnet şeklinde olmalı büyük harfle yazma küçük olmalı.
Cihazın arayüzüne erişse yazacak bence...