Adres ver hocam gelip çekiştirelim seni :) Hocam şaka maka bazen bende de oluyor ben o sorunu çok su içerek çözüyorum. Ben en az 2 bardak su içtiğimde o sorun ortadan kalkıyor.

Sırtım ve belim. Sanki kemikler iç içe geçmiş sıkışmış gibi çok sertleşmiş gibi hissediyorum. Birisi ayağımdan birisi kafamdan tutup çekiştirse kurtulurum diye düşünüyorum ama kimse yok. Ne yapmalıyım?

Sağlık konusunda ne yapmalıyım diye fikir alışverişi yanlıştır. Doktora gidiniz.

Gerçekten bu kategorinin kapatılması gerek. Yahu dostum belli ki önemli bir şey gidip doktora danışsan senin yararına olur. Hem buradan birisi doktor olsa bile bildiğim kadarıyla henüz sanaldan muayene icat edilmedi.

Hacamat ve manuel terapi iyi gelir diye düşünüyorum.

Ben yaptırmıştım bir kere. Bir de o zamanlar uzun süre (2 yıl falan) psikiyatrik ilaçlar kullanıyordum. Yani kanım baya ağırdı artık. Küçük bir manuel terapi yaptı. Ondan sonra sırta hacamat.

Abi böyle bir rahatlamışlık hissi yok. Vücudum kuş gibiydi yaptırdıktan sonraki gün.

Gerçekten bu kategorinin kapatılması gerek. Yahu dostum belli ki önemli bir şey gidip doktora danışsan senin yararına olur. Hem buradan birisi doktor olsa bile bildiğim kadarıyla henüz sanaldan muayene icat edilmedi.
Bu tarz şeyleri doktorluğa bağlamayınız.

Evet, olabilir ama sıradan bir şey de olabilir. Yüksek ihtimalle sıradandır.

@Yiğidowski eğer hacamat ve manuel terapi imkanın yoksa yogaya başla. %99 değil, %100 iyi gelecektir.

Sırtım ve belim. Sanki kemikler iç içe geçmiş sıkışmış gibi çok sertleşmiş gibi hissediyorum. Birisi ayağımdan birisi kafamdan tutup çekiştirse kurtulurum diye düşünüyorum ama kimse yok. Ne yapmalıyım?
Sana kesin çözüm sunuyorum. Arkadaşımın da böyle sorunu vardı arkasına geçtim 360 derece arkadan belini büktüm ve o günden beri bu sorunu yaşamıyor.:thumbsup:;)

Sana kesin çözüm sunuyorum. Arkadaşımın da böyle sorunu vardı arkasına geçtim 360 derece arkadan belini büktüm ve o günden beri bu sorunu yaşamıyor.:thumbsup:;)

Beli kalmadığı için yaşamıyor olabilir. (!)

@Yiğidowski eğer hacamat ve manuel terapi imkanın yoksa yogaya başla. %99 değil, %100 iyi gelecektir.

Hacamat yaptırılmasını önermiyorum, pis kanı çıkarma adı altında daha beter enfeksiyon bulaşma riskini arttırıyor.

Beli kalmadığı için yaşamıyor olabilir. (!)

Hacamat yaptırılmasını önermiyorum, pis kanı çıkarma adı altında daha beter enfeksiyon bulaşma riskini arttırıyor.

30 dakika yaptık bunu ya. :D

@Helox yapan kişiye, yapılan ortama ve ekipmanlara bağlı tabii.

Fakat yaptırdıktan sonra baya uzun bir süre rahatlamış oldum. Yani 1-2 gün sürmedi etkisi.
Şu hastalığa bu hastalığa iyi gelir demiyorum. Ama vücudun rahatlaması açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.