Yiğidowski
Üstün
Sırtım ve belim. Sanki kemikler iç içe geçmiş sıkışmış gibi çok sertleşmiş gibi hissediyorum. Birisi ayağımdan birisi kafamdan tutup çekiştirse kurtulurum diye düşünüyorum ama kimse yok. Ne yapmalıyım?
Sırtım ve belim. Sanki kemikler iç içe geçmiş sıkışmış gibi çok sertleşmiş gibi hissediyorum. Birisi ayağımdan birisi kafamdan tutup çekiştirse kurtulurum diye düşünüyorum ama kimse yok. Ne yapmalıyım?
Bu tarz şeyleri doktorluğa bağlamayınız.Gerçekten bu kategorinin kapatılması gerek. Yahu dostum belli ki önemli bir şey gidip doktora danışsan senin yararına olur. Hem buradan birisi doktor olsa bile bildiğim kadarıyla henüz sanaldan muayene icat edilmedi.
Sana kesin çözüm sunuyorum. Arkadaşımın da böyle sorunu vardı arkasına geçtim 360 derece arkadan belini büktüm ve o günden beri bu sorunu yaşamıyor.Sırtım ve belim. Sanki kemikler iç içe geçmiş sıkışmış gibi çok sertleşmiş gibi hissediyorum. Birisi ayağımdan birisi kafamdan tutup çekiştirse kurtulurum diye düşünüyorum ama kimse yok. Ne yapmalıyım?
Sana kesin çözüm sunuyorum. Arkadaşımın da böyle sorunu vardı arkasına geçtim 360 derece arkadan belini büktüm ve o günden beri bu sorunu yaşamıyor.![]()
@Yiğidowski eğer hacamat ve manuel terapi imkanın yoksa yogaya başla. %99 değil, %100 iyi gelecektir.
evrimagaci.org
30 dakika yaptık bunu ya.Beli kalmadığı için yaşamıyor olabilir. (!)
Hacamat yaptırılmasını önermiyorum, pis kanı çıkarma adı altında daha beter enfeksiyon bulaşma riskini arttırıyor.
![]()
Hacamat İşlevsel ve Sağlıklı Bir Tedavi Yöntemi Midir? - Evrim Ağacı
Gerçek Ne?Hacamatın bugüne kadar istikrarlı bir şekilde tedavi edebildiği herhangi bir hastalık tespit edilememiştir. Olumlu etkiyeevrimagaci.org