Makaleler
1
Uyurken sesler duyuyorum ama çok gürültülü sesler. Birisi kulağıma fısıldamış gibi hissediyorum ama orada kimse olmuyor. Bazı suretler görüyorum 1 saniyeliğine ama kayboluyorlar. Sizce bir doktora görünmeli miyim? Kendimden şüphe ediyorum çünkü bu konuda.

Uyurken sesler duyuyorum ama çok gürültülü sesler. Birisi kulağıma fısıldamış gibi hissediyorum ama orada kimse olmuyor. Bazı suretler görüyorum 1 saniyeliğine ama kayboluyorlar. Sizce bir doktora görünmeli miyim? Kendimden şüphe ediyorum çünkü bu konuda.
Kesinlikle danışmalısın, bu durumlarda erken teşhis çok çok önemli. Hiç vakit kaybetme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle gitmelisin fakat ilaç kullanman gerekirse iyi araştır bazı ilaçlar meslek ve iş alanında sorun çıkarabiliyor başıma geldiği için yazmak istedim.

Bu yaşta ailemden uzak başka bir yerde çalışmaya ve yaşamaya çalışıyorum. Aram kötü ama genede anne babadır özlüyorum.
Tamam işte sizofren falan degilsin asiri incinmis kirilmis ve kendini yalniz hissettigin icin oluyor boyle. Sanirim cok buyuk bir kotuluk gordun ve atlatamiyorsun.

Bu yaşta ailemden uzak başka bir yerde çalışmaya ve yaşamaya çalışıyorum. Aram kötü ama gene de anne babadır özlüyorum.

Kanka eğer görüp duyduklarında ilgili korku varsa hiç endişelenme. Bu rahatsızlığı korku besler. Benim başımdan daha beteri geçti korktukça olay büyüyor. Her şey senin zihninde ve bunun olmasının sebebi genetik yatkınlık. İlla dedende ninende olacak diye bir şey yok bilmem kaç nesil önceki atalarında böyle sorunlar olmuş olabilir. Benim de akrabağlarda bilinen psikoz yok ama atalarımda vardır.