AI ile yapmayın. YouTube'dan izleyerek yapın, AI'dan kat kat iyidir. Temel kodlara çalışın, ezberleyin. Sonra üst seviyeye geçin. Aynısını HTML, PHP ve JavaScript için yapmıştım. Şu an bıraksan mükemmel site çıkarırım.
AI kullanarak kod yazmak ile AI kullanarak yazılım öğrenmek arasında çok fark var. Öğrenme aracı olarak, bırak YouTube'u, özel derslerden bile daha verimli teker teker açıklıyor, örneklendiriyor ve soru soruyor. Ne gerekiyorsa eksiksiz şekilde yapıyor.

Flowgorithm icin algoritma kurslari oluyor orada akis diyagramiyla calisin sonra programlama dilini daha rahat ogrenebilirsiniz.

Selam, Python serfitikam var kodland içinde. 14 kişi arasından 2. olmuştum. Şu an aktif olarak C# öğreniyorum. Ama Python, C# fark etmez kendi başıma yazamıyorum. İlla YouTube ya da AI olması lazım. Ne yapabilirim?

Sorunun bilgi değil, pratik eksikliği. Her gün 30 dakika sadece boş ekranda kod yaz.
YouTube ve AI kapalı.
Küçük projeler yap hesap makinesi, sayı tahmin oyunu gibi.
Takılırsan önce mantığını kağıda yaz, sonra kodla.
AI'dan kod isteme, sadece hatanı analiz ettir.
Zorlandığın an geliştiğin andır doğru yoldasın demektir.

AI ile yapmayın. YouTube'dan izleyerek yapın, AI'dan kat kat iyidir. Temel kodlara çalışın, ezberleyin. Sonra üst seviyeye geçin. Aynısını HTML, PHP ve JavaScript için yapmıştım. Şu an bıraksan mükemmel site çıkarırım.

C# icin katılmıyorum mesajiniza PHP JS ve HTML gibi basit öğrenilecek bir şey değil C#.
AI ile öğrenirse daha iyi ama kodu AI ile yazdırma , AI'dan bir kurs iste sana kurs hazirliyor soru soruyor.
Ayrıca AI IDE kullanın şimdilik kod yazarken otomatik tamamlama özelliği işine yarar.

Ayrıca hocamın dediği gibi ai tarafından yazılan kodu analiz edip mantığını anlıyor musun diye test de edebilirsin.

Selam, Python serfitikam var kodland içinde. 14 kişi arasından 2. olmuştum. Şu an aktif olarak C# öğreniyorum. Ama Python, C# fark etmez kendi başıma yazamıyorum. İlla YouTube ya da AI olması lazım. Ne yapabilirim?

Kendi başınıza yazamamanız: Normal.
YouTube ve AI ihtiyaç hissetmeniz: Normal değil.

AI zaman zaman dozunda kullanılır ama kodundaki hatayı görmek ve fikir sormak için. Kod yazdırmak için değil. AI'den önce ben de bazı yerlere takılıyordum. O zaman da imdadıma stack overflow gibi geliştirici kaynayan forum koşardı. Yeri geldiği zaman Google kullanmak bile yeterdi.

Ben zamaninda Udemyden calismistim ucretsizi kesinlikle vardir.
Teşekkür ederim.

Kendi başınıza yazamamanız: Normal.
YouTube ve AI ihtiyaç hissetmeniz: Normal değil.

AI zaman zaman dozunda kullanılır ama kodundaki hatayı görmek ve fikir sormak için. Kod yazdırmak için değil. AI'den önce ben de bazı yerlere takılıyordum. O zaman da imdadıma stack overflow gibi geliştirici kaynayan forum koşardı. Yeri geldiği zaman Google kullanmak bile yeterdi.
O zaman ne yapacağım?