IV.MURAT 6 Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 284 Çözümler 2 Beğeniler 273 12 Nisan 2024 #11 ircoas dedi: III.Murat misiniz hocam siz Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adım yeterince açıklayıcı gelmedi mi?
ircoas dedi: III.Murat misiniz hocam siz Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adım yeterince açıklayıcı gelmedi mi?
ircoas 43 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.215 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.765 Yer İzmir 12 Nisan 2024 #12 IV.MURAT dedi: Kullanıcı adım yeterince açıklayıcı gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeni hesap mi bu anlaminda. Anlamadim da kusura bakmayin mal oluyorum bazen.
IV.MURAT dedi: Kullanıcı adım yeterince açıklayıcı gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeni hesap mi bu anlaminda. Anlamadim da kusura bakmayin mal oluyorum bazen.
IV.MURAT 6 Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 284 Çözümler 2 Beğeniler 273 7 Mayıs 2024 #13 ircoas dedi: Yok hocam yeni hesap mi bu anlaminda. Anlamadim da kusura bakmayin mal oluyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Hesap hiç değişmedi, III. Murat varsa başkasıdır.
ircoas dedi: Yok hocam yeni hesap mi bu anlaminda. Anlamadim da kusura bakmayin mal oluyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Hesap hiç değişmedi, III. Murat varsa başkasıdır.