Kendimi çok güçsüz hissediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4tehan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 278
  • Etiketler Etiketler
    boks

m4tehan

Yetkin
Kendimi çok zayıf ve güçsüz hissediyorum yani bir kavgaya girsem ölecek mişim gibi. Zamanında kavga ettim teke tek falan aldığım da oldu dayak yediğim de oldu (benden büyüklerden). Kavgadan korkmuyorum ama kendimi bu aralar aşırı güçsüz hissediyorum yani nasıl desem böyle boş havaya yumruk atınca kolum falan ağrıyor, geçen gün boks makinesinde -14 yaptım çok koydu.

Ama tam vuramadım orada bir de streslendim arkadaşlarım sağ olsun ama kendime falan vurunca canım gayet yanıyor. Arkadaşlarıma falan da vuruyorum onların da canı acıyor ama ne bileyim çok yavaşım gibi reflex deseniz hiç yok, bir kavgaya girsem ne olur acaba çok merak ediyorum. Gün içinde çok yorgun oluyorum enerjim hiç yok neredeyse, bir ara fitness a gidiyordum o zamanlar çok enerjik ve güçlü hissediyordum kendimi. Sizce sorunum ne.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 792
Beslenmeniz sağlıklı değilse ve uyku düzeniniz kötüyse ondan olabilir.

Saat 2.30'da uyursan böyle olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenmeniz sağlıklı değilse ve uyku düzeniniz kötüyse ondan olabilir.
Beslenmeyi arttırın ayrıca şınav çekmeye başlayın. Kendi vücut ağırlığınızı rahatça kaldırabildiğiniz zaman daha güçlü hissedeceksiniz.
Saat 2.30'da uyursan böyle olur.
Beslenmem çok kötü evet

Şınav eskiden 15 kere çekebiliyordum şu an 6 kere zor çekiyorum

Genellikle 3-4 saat uyku alıyorum

Beslenmem çok kötü evet

Şınav eskiden 15 kere çekebiliyordum şu an 6 kere zor çekiyorum

Genellikle 3-4 saat uyku alıyorum

Boy-kilo durumunuz kaç?

Ayrıca uyku düzeninizi oturtmanız lazım. Belli bir süre sonra uykusuzluk günlük hayatınızda sorunlar yaşamanıza sebep olur.

3-4 saat uyuyorsun sonra da güçsüzüm diye konu açıyorsun.

Kardeşim bak bugün daha 10 saat uyudum yorgun değildim ama gene de güçsüz gibi hissettim. Sende hep neden bana böyle dövecekmiş gibi cevaplar veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…