Detaylar
Kim cevapladı?Battılar, 1 ay önce filan geliştirme ekibinin tamamını işten çıkardılar hatta. Beklenen o "büyük" update'de yalan oldu tabii.
Bunu bilmiyordum bak, koskoca KSP markasına sahipsiz mi kaldı...Battılar, 1 ay önce filan geliştirme ekibinin tamamını işten çıkardılar hatta. Beklenen o "büyük" update'de yalan oldu tabii.
İkinci oyun pahalı geldiği için hiç oynayamadım. Böyle yeni bir oyun çıkarmaya gerek var mıydı? Birinci oyundan devam etselerdi işte.
Başarılı olsaydılar aslında güzel bir oyun olabilirdi, beklentiler de yüksekti, modcularda hazırdı ama oyun öyle berbat geliştirildi ki...İkinci oyun pahalı geldiği için hiç oynayamadım. Böyle yeni bir oyun çıkarmaya gerek var mıydı? Birinci oyundan devam etselerdi işte.
Tahmin ediyordum, fazla bilinmiyor ne yazık ki.Bunu bilmiyordum bak, koskoca KSP markasına sahipsiz mi kaldı...
Kerbal Space Program 2 studio reportedly shut down by Take-Two
It appears that Take Two is closing down Intercept Games, the studio behind Kerbal Space Program 2
Oyunun geleceği ne olacak acaba.Tahmin ediyordum, fazla bilinmiyor ne yazık ki.
![]()
Kerbal Space Program 2 studio reportedly shut down by Take-Two
It appears that Take Two is closing down Intercept Games, the studio behind Kerbal Space Program 2www.eurogamer.net
Yani oyunu geliştiren stüdyo direk kapatıldı. Bilemiyorum ama yakın bir gelecekte KSP2 hakkında olumlu bir bilgi duyamayacağız gibime geliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam oyun henüz daha geliştirme sürecindeyken 2K veya Rockstar Games geliştirici şirketin önemli çalışanlarını daha yüksek bir maaş karşılığı kendi bünyesine katmıştı. (yanlış bilgi pardon)
Yanlış hatırlamışım
. Take-two içerisinde gidilen küçülme sonrası önemli kişiler işten çıkartıldı, proje bayağı etkilendi yani.
@6434 yanlış öğrenmiş olmayın hocam
, düzenledim mesajı.
Yanlış hatırlamışım
@6434 yanlış öğrenmiş olmayın hocam
Son düzenleme:
Oha.Yanlış hatırlamıyorsam oyun henüz daha geliştirme sürecindeyken 2K veya Rockstar Games geliştirici şirketin önemli çalışanlarını daha yüksek bir maaş karşılığı kendi bünyesine katmıştı.