Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 8 Şubat 2024
- Makaleler
- 1
Türkiye'den iyidir bence ancak interneti çok kötü.
Arkadaşım gitmişti, çok pahalı diyordu ve kumar olduğundan (gerçi giremiyorsunuz), alkol çok ucuz olduğundan çok alası insanın geliyor diyordu ama ben de gideceğim, bence siz de gidin.Tercih listesine %100 burslu Kıbrıs Hukuk'lardan da yazdım. Sizce Kıbrıs nasıl bir yer? Deneyimleri olan yazabilir mi?
demjr 78
Yetkin
Çok kötüydü; kesinlikle ulaşım berbat, altyapı berbat. On beş günlük su kesintisi olmuştu. Burası o kadar abartılıyor ki artık gülesim geliyor gerçekten. Oturduğum yer olan Aydın, yaşam standartları olarak Kıbrıs'tan on kat daha iyidir. Yatay geçiş yapmak istediğin zaman kazandığın bursun parasını istiyorlar.Tercih listesine %100 burslu Kıbrıs Hukuk'lardan da yazdım. Sizce Kıbrıs nasıl bir yer? Deneyimleri olan yazabilir mi?
şalgam_lover 1
Gelişen
Türkiye daha iyidir staj bulma konusunda.
Winner 64
Üstün
Bu bilgi nereden geliyor? Bu YÖK bursu, geri ödeme veya kesme hakları yok.Çok kötüydü; kesinlikle ulaşım berbat, altyapı berbat. On beş günlük su kesintisi olmuştu. Burası o kadar abartılıyor ki artık gülesim geliyor gerçekten. Oturduğum yer olan Aydın, yaşam standartları olarak Kıbrıs'tan on kat daha iyidir. Yatay geçiş yapmak istediğin zaman kazandığın bursun parasını istiyorlar.
demjr 78
Yetkin
Kendilerine sorabilirsin ya da araştırabilirsin.Bu bilgi nereden geliyor? Bu YÖK bursu, geri ödeme veya kesme hakları yok.
Winner 64
Üstün
Bulamadım böyle bir bilgi.
demjr 78
Yetkin
Geriye Dönük Ücret Talebiyle Mağdur Olan Burslu Öğrenci
Doğu Akdeniz Üniversitesi için yazılan 'Geriye Dönük Ücret Talebiyle Mağdur Olan Burslu Öğrenci' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Doğu Akdeniz Üni...
Yeni konular
-
Ev ve Yaşam Uniqamp kamp sandalyelerinde %50 indirim + 100 TL kupon
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Diğer LEGO Creator 3 in 1 Sevimli Tavşan | 610 TL
- Caner Uncu
-
-