Kılıçdaroğlu geri gelirse ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amon Hutep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
  • Etiketler Etiketler
    geri
CHP başkanlığı seçimine girdiği an rezil olacağını herkes iyi biliyor, rakibi Özel yerine İnce olursa Kılıçdaroğlu'nu 50 katı farkla falan yener.

Eğer bu olursa, ki bunun olması tam anlamıyla demokrasinin ve her şeyin bittiği anlamına gelir, daha da birisinin o koltuktan kalkmasını beklemeyin. Daha ötesini söylemiyorum. Kılıçdaroğlu dediğiniz adam, tam anlamıyla o birisine hizmet eden kişidir. O gelirse, her şey bitmiştir.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın elemanı işte. 2014-2018-2023 ne kaldı 2026-2028 mi? Burada birçok kişi o dönem onu savunduk da en nihayetinde sarayın adamı olduğunu kesin olarak ispatladı. Yüzyıllık Cumhuriyetçi partiye foşik, liboş, dersimlileri doldurdu. İyice partiyi baltaladı şimdi de Muharrem geri geldi diye hemen geri göndermeye çalışıyor. Kemal bu siyaset ortamında açık ara en fitne fesat insandır fakat işte zamanında bunları dile getirince linç ediliyordu insanlar.

Neyse Kemal gelirse şakam yok Erdoğan'a veririm bu sefer.

@Hans, @LA Knight, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sırf zamanında Atatürk'ün Tunceliyi bombalamasından dolayı düşman olduğunu düşünüyorum.

Bunun intikamını alıyor Piro.

@Hans, @LA Knight, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sırf zamanında Atatürk'ün Tunceliyi bombalamasından dolayı düşman olduğunu düşünüyorum.

Bunun intikamını alıyor Piro.
Şahsen tuzum kuru, benim maddi kaygım, hiçbir şey umurumda değil. Ama ülkem adına üzülüyorum. Şakası yapılacak bir durum değil. Ben rahat olsam da, rahat olmayan yaşıtlarım adına umarım bu mahlukat CHP'ye geri dönmez. Yoksa çok kötü olacak.

Siyaset biraz karışık iş ama temelinde baktığında farklı düşünceye sahip kişiler birbirlerine kamera karşısında hakaretler ederken kamera arkasında aynı masada yemek yiyebilir bana kalırsa o partide bulunmak devlet memurluğu gibi bir şeydir içeri giren rahat rahat parasına bakıyor sözde hükumet karşıtı olmalarına rağmen aynı düşünceyi farklı şekilde ifade ediyorlar parti içine baktığımda gerçek atatürkçü göremiyorum ve başta dediğim gibi aynı devlet memurluğu gibi olduğundan baştaki kişi de biri tarafından seçilip getirilebilir bildiğim kadarıyla Kemal Bey'de siyasette bir anda yükselmişti medya sürekli kendini lanse etmeye başladı kendisinden önceki kişinin ayağı kaydırıldı ve kendisi doğal olarak başa getirildi A veya B partisi olsun önemi yok eğer biri getirilecekse gerekirse kayyum atarlar ve istenilen kişiyi o partinin başına getirirler o yüzden ben artık böyle şeyleri sorgulamak yerine kendimi buradan nasıl kurtarırım onu düşünüyorum çünkü çoğunluğun kendisinden başkasını düşündüğü yok sadece ben ben ben, ben kazanayım benim tuttuğum parti kazansın benim istediğim adam tuttuğum partinin başkanı olsun biz bunlarla mı uğraşacağız yoksa doların Euro'nun yükselişinin altında hayatta kalmayla mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt