DNS değiştirip girdim.
Geçmedim, Meta tamamen keyfine göre hareket ediyor destek kısmında.
DNS değiştirip girdim.
DNS nasıl şüpheli gözükebiliyor?Kusura bakmayın, DNS ile denemiş, o da şüpheli gözüküyor olabilir.
Haklısınız.DNS değiştirip girdim.
DNS şüpheli gözükemez.Kusura bakmayın, DNS ile denemiş, o da şüpheli gözüküyor olabilir.
Pek bilgim yok maalesef, sadece bir ihtimal verdim.
Bilginiz yoksa sadece yazmak için yazmayın lütfen, uyarı yersiniz gereksiz mesajlardan, dikkat edin.Pek bilgim yok maalesef, sadece bir ihtimal verdim.
Bir dahakine dikkat edeceğim çok teşekkürler.Bilginiz yoksa sadece yazmak için yazmayın lütfen, uyarı yersiniz gereksiz mesajlardan, dikkat edin.![]()
Engelin kalkmasını bekle istersen ablacım. Düzelmezse support yoluna gidersin.Dün sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyordum, BTK'nin halt yemesi üzerine Instagram'a erişim engeli geldikten sonra DNS değiştirip girmeyi denedim. Site açılıyor onda bir sorun yok ancak ana hesabıma girmek istediğimde ilginç bir hata ile karşılaşıyorum.
Verdiği hata tamamen saçmalıktan ibaret onu geçiyorum, benim ne "e" ile başlayan bir e-posta adresim var, ne de "7" ile biten. 3 tane e-postam var zaten ve dediğim gibi kriterlere uymuyorlar. Ömrü hayatımda da hiç öyle bir e-postam olmadı. Kaldı ki girişlerde bana SMS gönderirdi normalde ama bu sefer bu değişik adrese göndereceğini söylüyor..
Telefon numaram ile giriş yapmaya çalıştığımda ise hiç bilmediğim başka bir hesapta oturum açmış oldum. İsmi vs. random, PP'si de yok. çok kullanmadığım eski hesabımda oturum açmayı denedim (numaram ile) oturum sorunsuz şekilde açıldı, Meta hesaplar merkezinden ana hesabıma baktığımda kilitli olduğunu gördüm. Kilitli ne demek, bunu yaşayan var mı ve en hızlı nasıl kurtulabilirim bu lanet durumdan?![]()
Hesabınızı çaldırmış olabilir veya spam giriş denemeleriyle hesabın bloke edilme ihtimali var.Benim ne "e" ile başlayan bir e-posta adresim var, ne de "7" ile biten. 3 tane e-postam var zaten ve dediğim gibi kriterlere uymuyorlar.
Maalesef üstte belirttiğim e-posta adresine kod gönderiyor.VPN aracılığıyla uygulamaya erişin ve hesabınıza login olurken şifremi unuttum seçeneğiyle girmeye çalışın.
Erişim engeli yakın zamanda kalkar diye düşünüyorum, kalktıktan sonra tekrar deneyeceğim.Ülkemizde resmi erişim engeli olduğu için DNS ile Instagram'da bulunmanız bile hesabınızın güvenlik tedbirlerini tetikleyebilir. META bu tür hesap kilitlemelerinin 2 gün süreceğini belirtmiş ancak Support ekibine ulaşmakta fayda var.