1Mehmet_Bey

Becerikli
Yahu 20 saat oldu combat sistemi hala inanılmaz zor. 1 (BİR) tane adamı bile öldürmek için bir yerlerimi yırtarken şimdi haydutların saldırısını önlemek için bütün ordu haydutların kampına baskına gittik. Lan insan bir (EVET SAYIYLA BİR ADET) kişiyi bile mi öldüremez. Birine vuruyor gibi oluyorum, daha ben vuramadan 3 kişi bana vuruyor. Sir Radzig okçuları indirin diyor, elimdeki yayCapon'un yayı ve seviyem yetmiyor, yanımda başka yay da yok. O yüzden onu kullanamıyorum. Kılıçla yaklaşıyorum, 5 adam aynı anda ok atıyor daha kalkan çekemeden ölüyorum. Sonra, sonunda bir kişiyi öldürmek üzereyim, teke tek kalmışız, oyun bitiyor. Neden? Çok fazla adamım ölmüş. Bir kişiyi öldürmek yarım saat sürdüğünden ben onunla uğraştığım sırada ordu telef oluyor. Kaç farklı video izledim, anlatılan şeyleri uygulamaya çalışıyorum ama nafile. Taktik maktik varsa yalvarırım bana da söyeyin. Veya oyun zorluğunu azaltacak bir mod falan varsa denemek isterim.

Master Strike öğrendiniz mi? Master Strike kullanmadan KCD (özellikle ilk oyun) oynamak tam bir eziyet. Master Strike, kullandığınız silahta biraz seviye kazandıktan sonra öğrenilebilir hale geliyor ve gidip kendinizin öğrenmesi gerekiyor, oyun otomatik olarak öğretmiyor.

Kaptan Bernard'ın yanına gidin ve ondan tekniği öğrenmeye çalışın, bu teknikte ustalaşmak biraz zaman alıyor. Her ne kadar Bernard öğretirken kolay bir şekilde yapılıyor olsa da asıl savaşta biraz farklı çalışıyor sistem, onda ustalaştıktan sonra savaşların ciddi ama çok ciddi manada kolaylaştığını fark edeceksiniz, hatta keyif bile alabilir hale geleceksiniz.