Tamamen kullanıcıya bağlı bir deneyim bu. Yaratmak istediğin karakter ile çoğu RPG'de oyunu kıracak bir karakter bulunur.

Tamamen kullanıcıya bağlı bir deneyim bu. Yaratmak istediğin karakter ile çoğu RPG'de oyunu kıracak bir karakter bulunur.

RPG oyunlarını seven birisi değilim ama zamanında sarmıştı, şimdi orijinal olarak oynamak istiyorum. Genel olarak Build yapmayı bilmem ben direkt oynarım öylesine.

O zaman çok sorun olacağını sanmıyorum hiç boşuna keyfinizi bozmayın tüm dlclerle daha uyguna geliyorsa öyle alabilirsiniz veya oyunu alıp DLC'leri sonradan almayı da tercih edebilirsiniz. Tamamen size kalmış bir şey.

Ana oyun 4.5 dolar.
Ana oyun + 3 DLC 6 dolar.
Ana oyun + 5 DLC, OST ve diğer içerikler 13 dolar.

İsterseniz 6 dolarlık paketi alıp diğer 2 DLC'yi de 2.5 dolar gibi bir ekleme yaparak alabilirsiniz. Zaten indirimli durumda Steam tarafında. Diğer storelarda daha uygunsa onlara da bakabilirsiniz.

O zaman çok sorun olacağını sanmıyorum hiç boşuna keyfinizi bozmayın tüm dlclerle daha uyguna geliyorsa öyle alabilirsiniz veya oyunu alıp DLC'leri sonradan almayı da tercih edebilirsiniz. Tamamen size kalmış bir şey.

Ana oyun 4.5 dolar.
Ana oyun + 3 DLC 6 dolar.
Ana oyun + 5 DLC, ost ve diğer içerikler 13 dolar.

İsterseniz 6 dolarlık paketi alıp diğer 2 DLC'yi de 2.5 dolar gibi bir ekleme yaparak alabilirsiniz. Zaten indirimli durumda Steam tarafında. Diğer storelarda daha uygunsa onlara da bakabilirsiniz.

1762799596387.webp

Bunu alsam en mantıklısı gibi değil mi? Tüm DLC'ler var sanırım. Oyunuda zaten aldım indirim veriyor.

İlk oyunun DLC'leri benim hayatımda gördüğüm en sıkıcı şeyler olabilir, özellikle A Woman's Lot.. bu kadar sıkıcı çok az şey deneyim ettim. Bence hiç almasan da olur.