Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gizlilik odaklı bir build yapacaksanız ilk olarak geçen konuda da söylediğim ''Stuffing'' perk'ini açın hocam, tamir seti ile onardığınız zırhlarınızın gürültü oranını büyük oranda düşürüyor. Plaka zırh ile 0 noise build çıkarabiliyorsunuz.
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri ''Saxon Composite Chausses, Signet Ring, Simple Plate Pauldrons, and Tight Black Horse.'' Takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
Bunların hepsi bildiğim kadarıyla Rattay'ın zırhçısı ve terzisinde bulunuyor. Siyah olmalarına özen gösterin yoksa visibility artabiliyor. Perk'i açamayacaksanız da plaka zırhları, zincir olan mail coif'i falan çıkarmayı deneyin. O şekilde 0 olmasa da 20-30'u aşmayan bir gürültü build'i çıkar diye düşünüyorum.
''Padfoot'' iksiri de Rattay'daki eczacıda var gizlilik için, o da zırhçı-terzinin olduğu sırada ama biraz uçta-dışarıda kalıyor. Zaten map'ten rahatça halledersiniz yerlerini.
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri ''Saxon Composite Chausses, Signet Ring, Simple Plate Pauldrons, and Tight Black Horse.'' Takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
''Padfoot'' iksiri de Rattay'daki eczacıda var gizlilik için, o da zırhçı-terzinin olduğu sırada ama biraz uçta-dışarıda kalıyor. Zaten map'ten rahatça halledersiniz yerlerini.
Stebb
Uzman
Gizlilik odaklı bir build yapacaksanız ilk olarak geçen konuda da söylediğim ''Stuffing'' perk'ini açın hocam, tamir seti ile onardığınız zırhlarınızın gürültü oranını büyük oranda düşürüyor. Plaka zırh ile 0 noise build çıkarabiliyorsunuz.
Bunların hepsi bildiğim kadarıyla Rattay'ın zırhçısı ve terzisinde bulunuyor. Siyah olmalarına özen gösterin yoksa visibility artabiliyor. Perk'i açamayacaksanız da plaka zırhları, zincir olan mail coif'i falan çıkarmayı deneyin. O şekilde 0 olmasa da 20-30'u aşmayan bir gürültü build'i çıkar diye düşünüyorum.
Ethem Efe
Üstün
Gizlilik odaklı bir Build yapacaksanız ilk olarak geçen konuda da söylediğim "stuffing" Perk'ini açın hocam, tamir seti ile onardığınız zırhlarınızın gürültü oranını büyük oranda düşürüyor. Plaka zırh ile 0 noise Build çıkarabiliyorsunuz.
Bunların hepsi bildiğim kadarıyla Rattay'ın zırhçısı ve terzisinde bulunuyor. Siyah olmalarına özen gösterin yoksa visibility artabiliyor. Perk'i açamayacaksanız da plaka zırhları, zincir olan mail Coif'i falan çıkarmayı deneyin. O şekilde 0 olmasa da 20-30'u aşmayan bir gürültü Build'i çıkar diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 124298
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri "saxon composite chausses, signet ring, simple plate pauldrons, and tight Black horse." takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
Çok sağ olun, dediğiniz perki açacağım, attığınız kıyafetleride alacağım. Bunlar zırh değil sadece gizlilik odaklı değil mi direkt?
Stebb
Uzman
Yok hocam, zırhlar basbayağı. Sadece perk sayesinde gürültü seviyesi 0'a indirilebiliyor. Perk'siz bayağı ses yapacaktır mail coif-pauldron'lar olduğu sürece.Çok sağ olun, dediğiniz perki açacağım, attığınız kıyafetleride alacağım. Bunlar zırh değil sadece gizlilik odaklı değil mi direkt?
Ethem Efe
Üstün
Yok hocam, zırhlar basbayağı. Sadece perk sayesinde gürültü seviyesi 0'a indirilebiliyor. Perk'siz bayağı ses yapacaktır mail coif-pauldron'lar olduğu sürece.
Anladım, sadece kıyafet olması daha mantıklı olmaz mı? Ama perk açarsam her türlü bu daha mantıklı sanırım. Sadece perki bulmam lazım şimdi.
Stebb
Uzman
Maintenance kısmında perk, şöyle bir simgesi var. Perk açık olduğu sürece bu şekilde olması çok daha iyi, zırh onarmak için kit almayı da unutmayın.Anladım, sadece kıyafet olması daha mantıklı olmaz mı? Ama perk açarsam her türlü bu daha mantıklı sanırım. Sadece perki bulmam lazım şimdi.
Ethem Efe
Üstün
Yok hocam, zırhlar basbayağı. Sadece perk sayesinde gürültü seviyesi 0'a indirilebiliyor. Perk'siz bayağı ses yapacaktır mail coif-pauldron'lar olduğu sürece.
Sadece 2 seviye imiş daha maintenance kısmı, bol bol zırh onarıp yükseltmem gerekiyor sanırsam. Şu an seviye 1 olduğu için yükseltemiyorum ancak çoğunu yüksek seviye lazım. Dayanıklılığı çok az gitmiş itemleri onarıp yükseltebilirim sanırsam.
Stebb
Uzman
Silahlarınızı bileyerek de XP kasabilirsiniz bu arada. Rastgele savurup dayanıklılığını düşürüp tekrar bileyebilirsiniz, ücretsiz olduğu için daha rahat olur belki. Ne kadar verimlidir bilemiyorum.Sadece 2 seviye imiş daha maintenance kısmı, bol bol zırh onarıp yükseltmem gerekiyor sanırsam. Şu an seviye 1 olduğu için yükseltemiyorum ancak çoğunu yüksek seviye lazım. Dayanıklılığı çok az gitmiş itemleri onarıp yükseltebilirim sanırsam.
Ethem Efe
Üstün
Silahlarınızı bileyerek de XP kasabilirsiniz bu arada. Rastgele savurup dayanıklılığını düşürüp tekrar bileyebilirsiniz, ücretsiz olduğu için daha rahat olur belki. Ne kadar verimlidir bilemiyorum.
Onu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim, elimdeki onarım kitlerini kullanıp çıkarıp bilerim itemlerimi o zaman. Bir de 1. oyunda arbalet yok mu? Satıcılarda göremedim genelde sadece yay var.
Stebb
Uzman
Maalesef yok, ikinci oyunda eklendi arbaletler. Bu arada iki oyunu da arka arkaya oynamak çok keyifli olacaktır, ikisi de muazzam. Hiç oynamamış olsam da sıfırdan başlasam dedirtiyor.Onu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim, elimdeki onarım kitlerini kullanıp çıkarıp bilerim itemlerimi o zaman. Bir de 1. oyunda arbalet yok mu? Satıcılarda göremedim genelde sadece yay var.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-