Kingston 6000 MHz RAM'e 6400 MHz frekans için timing önerisi

1.55 vdd uygunsuz. 1.7 tutuyor sende gibi. 1.65 patlıyor. 1-3-1 Nitro 1.65 Vdd'de patlıyordu geçenki konunda. Dr için vdd yetmez. Sr için uygun.

4-4-16, 4-8-16 katkısı yok AM5'te. 6-6-24'ün altı tartışılır hatta, performans kısar. Ekstra vdd istiyor bir de bu kısım. 6-8-32-4-16 kalması iyidir.

1-3-1 Nitro denedim, testeyim. Arp ve swap APU Auto bilgisini vereyim. Bu patlarsa onu denerim olur mu?

1-3-1 Nitro denedim, testeyim. Arp ve swap APU Auto bilgisini vereyim. Bu patlarsa onu denerim olur mu?

ErP ayarını S4+S5 yap, öyle dursun. ARD ayarı Auto kalsın Gear açık iken. Swap APU ayarı hep dursun arka planda, o kısma ellemesen daha iyi. Auto'su CPU olması lazım. Disabled yapınca stabilite bozabilir, denemedim.

ErP nereden bulacağım, test içindeyim.

Yine uçtu.

@Ayhan Dönmez BIOS ekranında bakısıyoruz, gel artık.

Son düzenleme:
ErP nereden bulacağım, test içindeyim.

Yine uçtu.

@Ayhan Dönmez BIOS ekranında bakısıyoruz, gel artık.

Ben artık iptalim. 6200 CL26 geçip öyle kulllanman iyi gibi. 6400 neden patlıyor bilmiyorum. DR IMC limiti zaten. CL28 deneyebilirsin 1.65 VDD, CL26 yerine CL28 yap sadece.

Selim bey, ufak dokunuşlarınız yapar mısınız minimize edelim. @Ayhan Dönmez.

Dosya Ekleri

• image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…