1769550318452.webp

Şu anlık bu. RAM krizi bizi de vurdu, elde avuçta yok artık.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 28
@SunseTTime yine bir şeylere, çivilemiş bizi gel.

@Ayhan Dönmez evet hocam galiba, vdd yetmiyor.

CL26 profile dönüp teste al. 2003 BIOS'ta 6400 ile uğraşmadın. IMC limit olduğu için NORM patlayıp RELAX geçebilir, tam tersi de olabilir. Daha tam oturtamadılar. Benim 6600 profil RELAX patlıyor şu anda bu BIOS'ta. Öncekinde geçiyor mesela. Daha tam oturmadı bu muhabbet. Önce Nebi Amca anlatsın, ondan dinleyip incelikleri öğrenelim. Sonra hallederiz gibi. @ggbye

6200 CL26 profil teste al, öyle devam et bir müddet.

@SunseTTime yine bir şeylere, çivilemiş bizi gel.
Benim yine psikolojim bozuldu. Haftaya 6 ayım dolacak ikinci el ilanları oluşturana kadar offline olacağım. Kimden beddua yediysem 2 senede 3 laptop iadesi, 1 hazır sistem, 1 hazır sistem tek tek parça değişimi ile uğraşıp hala gün yüzü göremedim. Başkası olsa PS5'e geçip kafasını dinlemişti. Lanet olsun içimizdeki PC sevgisi. Size bol şans, ben elendim. (Çaresizlik)

Benim yine psikolojim bozuldu. Haftaya 6 ayım dolacak ikinci el ilanları oluşturana kadar offline olacağım. Kimden beddua yediysem 2 senede 3 laptop iadesi, 1 hazır sistem, 1 hazır sistem tek tek parça değişimi ile uğraşıp hala günyüzü göremedim. Başkası olsa PS5'e geçip kafasını dinlemişti. Lanet olsun içimizdeki PC sevgisi. Size bol şans, ben elendim. (çaresizlik)

Özel mesaj oluşturalım, ben sizin sorunla yakından ilgilenmek istiyorum.