Bence 6200 devam et. @SunseTTime ile senin sorunun başka dediğim gibi. Şu anki 6400 problemi de BIOS kaynaklı ve dr ile alakalı. 6200 CL26 1.65 vdd devam et. En temizi o olur sana. Uğraşarak çözebileceğin bir durum yok bu aşamada. Gaming mevzuları sıkıntı, 9950X3D ve 5090 kullanıcısı oyun oynayamıyor daha, biz ne yapalım. @Bandırmalı1965 ile LN2 yapmak harici çözüm yok. Şimdi Minecraft eğleniyor, yakında LN2 kadrosuna alsın sizi.

5600 deniyelim bırakalım ya, olmasın EXPO bile açmayacağım. Ne illet bir şey bu ya canım sıkılyor gece uyuyamıyorum.

5600 deniyelim bırakalım ya, olmasın EXPO bile açmayacağım. Ne illet bir şey bu ya canım sıkılyor gece uyuyamıyorum.

@SunseTTime ile sarılarak uyuyun, tüm dertlerinizi unutursunuz. Bu iş böyle yürümez. :D

5600 direkt uygunsuz bir frekans. 6000 altı zinhar olmaz.

@SunseTTime ile sarılarak uyuyun, tüm dertlerinizi unutursunuz. Bu iş böyle yürümez. :D
Yani hocam 2 resim çizecen, belki sorunum gidecek. Niye içime kurt düşürüyorsun.

5600 direkt uygunsuz bir frekans. 6000 altı zinhar olmaz.
Uygun olmasın, yapalım ne olacak yanacakmı. Ateş atmazsa üzülürüm.

Yani hocam 2 resim çizecen, belki sorunum gidecek. Niye içime kurt düşürüyorsun.

Uygun olmasın, yapalım ne olacak yanacakmı. Ateş atmazsa üzülürüm.

1769552099634.webp

@ggbye Al bakalım. Gear açık, 1-2-0 Nitro. PHY 34-34 için ARD değerini 0 ver. Bias 0-1 aktif. Swap APU aktif. A2-B2 görsel ilet Boot'tan sonra.

Benim konuya seni de etiketledim, son mesajlarda süreci çokça özetlemiştim bakıldığında platform değişimi dışında çözüm görünmüyor. Intel ile AM5 ya da direkt AM4 denenmeli başka yolu kalmadı. Sen de RAM ile ayarlarını Ayhan hoca varken dene. Düzeltemezsen topluca AM4'e geçeceğiz yapacak yok.
Acaba ekran kartını soküp takmayı ve ekran kartı güç kablosunu tam oturmuş mu diye kontrol edermisiniz?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 30
  • image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 222211

Vddg'leri 1050 yap.

Eki Görüntüle 222212
Eki Görüntüle 222213

@ggbye böyle açıyor mu, bak bakalım. Nitro 1-2-0, bias 0-1, Nitro-robust enabled.

@Ayhan Dönmez Auto kaldı o geç geldi resimler. Ayarlar böyle tphyrdl 32-34.

@Ayhan Dönmez Auto kaldı o geç geldi resimler. Ayarlar böyle tphyrdl 32-34.

Predict açık kalsın buna karışmadım.

Dosya Ekleri

• 222.webp
    222.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 37