Kingston 6400 MHz CL32 RAM için timing ayarı önerisi

Bence RAM'le alakası yok Valorant'ın şu anda. Bir göz atın derim. Bu iki duruma dikkat edilmesi lazım.

Evet, evet. RAM ile alakali oldugunu sanmiyorum, ben de dedigim gibi USB ayari ucuruyordu. CO veya Boost yapiyor olabilir belki ama o da sadece Valorant'ta yapmasi garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ayhan Dönmez, Söylediğiniz değerlerde boot etmedi CMOS sıfırladım, tRFC2 390 yaptım. Nitro TX3 Yaptım, Bank Mode Auto daymış APU yaptım. Güç planı üzerinden USB ayarını Devre Dışı bırakıp Valorant girdim ve bilgisayar kitlenmedi. Şimdi testlere geçeceğim. Testler uzun süreceği için USB ayarının işe yaradığını yazmak için yazdım @shiiw. Valorant sorununu çözdüğüme göre Nitro TX2 yapabilir miyim? Önceki 1/2/1 testlerde bir sıkıntı çıkmamıştı (RTP, TM5) Frame Kit kullanmıyorum.
Aktif ayarlarım:

Son düzenleyen: Moderatör:

Test ettiğin sürece sorun olmaz.

O zaman Nitro TX2 yapıp, test edip PBO'ya geçeceğim. İkinize de zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. @shiiw @Ayhan Dönmez

Gear kapatıp dene bu şekilde, Nitro menüsünde Burst Length 1X-1X kullan eğer stabilse. Memory Context, Power Down, Gear Down Disabled. Testi geçerse tCL 28 denersin.

Bu 6400 testlerde falan stabil ama oyunlarda 6000'e gore kotuydu degerler zaten 1/2/0 bootlamiyor. o 1/2/1 kalsa, timingleri az kissam ne olur acaba?

Bu 6400 testlerde falan stabil ama oyunlarda 6000'e gore kotuydu degerler zaten 1/2/0 bootlamiyor. o 1/2/1 kalsa, timingleri az kissam ne olur acaba?

Timing kısmak son tercihim olurdu. Sende kit kaynaklı da sıkıntı var gibi, SCL 6 altı yemiyor. Çok rastlanan bir durum değil.

İfadeler: X99
Timing kısmak son tercihim olurdu. Sende kit kaynaklı da sıkıntı var gibi, SCL 6 altı yemiyor. Çok rastlanan bir durum değil.
Kit kaynakli olabilir dedigin gibi. Diger sistemdekileri degisip deneme niyetim var ama bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…