Tamam hocam çok teşekkür ediyorum bilgiler için. X970 ve 8-10 çekirdek tek CCD olursa tadından yenmez. Acaba mevcut gariban anakartım ona yetebilir mi bir düşünmedim değil 😄 50 dakika geçti bir sorun yok şimdilik VT3'de. Yarın iş var uyuyayım. Sabaha umarım hatayla karşılaşmam. Tekrardan çok teşekkür ediyorum hocam. Hata verirse yine yazarım buraya hocam.

Tamam hocam çok teşekkür ediyorum bilgiler için. X970 ve 8-10 çekirdek tek CCD olursa tadından yenmez. Acaba mevcut gariban anakartım ona yetebilir mi bir düşünmedim değil 😄 50 dakika geçti bir sorun yok şimdilik VT3'de. Yarın iş var uyuyayım. Sabaha umarım hatayla karşılaşmam. Tekrardan çok teşekkür ediyorum hocam. Hata verirse yine yazarım buraya hocam.

Yok, 8 çekirdek değil. Minimum tek CCD 10 çekirdek diyeyim. Öteki türlü geçmen anlamsız olur. Frekans artacak, GHz 6 üzeri görür gibi. Bellek kontrolcü ve FCLK limitleri değişebilir. Platform ve mimari oturana dek bu şekilde devam et. Öteki türlü ona da bu tarz uğraşman gerekir. O vakitler ben de olmam muhtemelen, ayarlatamazsın da kimseye. :D

@ShadowLegion Bizim gibileri 1 asırda bir geliyor biliyorsun. Şimdi Dead gitti, yerine ben geldim. Ben gidince 1 asır daha beklemen gerekecek. Sen en iyisi mi bu şekilde devam et derim. :)

Son düzenleme:
Gigabyte hayli yabancıyım ama ayarlar ortak zaten hepsinde. Benim Force'tan hatırladığım High Voltage Mode yoktu, Search Force'ta vs. olması lazım bu arada. @TechMad bu konuda bilgilendirirse sevinirim. High voltaj konusunda. Çünkü onda 1.65 VDD verildi. Direkt verdiği vakit uyguladı diye biliyorum. Sadece 1.65 limiti var bu kartlarda. @ShadowLegion
Doğru hocam. Search var fakat High Voltage Mode yok.