Bu sorunun neden kaynaklandığını anlayabilmiş değilim. Son birkaç aydır yaşanıyor, artık çok rahatsız etmeye başladı. Bilgisayarı açıyorum, kırmızı. Programdan değiştiriyorum, sonraki gün bilgisayarı yine açıyorum ve yine kırmızı. SignalRGB, OpenRGB gibi başka bir program kullanasım da hiç yok. Orjinal programıyla halletmek istiyorum. Acaba bu sadece basit yazılımsal bir sorun mudur yoksa RAM'ler bana bir sorun olduğunu anlatmaya çalışıyor olabilir mi? İnternette benimle aynı sorunu yaşayan birkaç kişiyi gördüm fakat hiç birinde net bir çözüm yolu belirtilmemiş.
1.
BIOS/UEFI Ayarlarını Kontrol Et:
- Bilgisayarınızı açın ve BIOS/UEFI ayarlarına girmek için genellikle "Del" veya "F2" tuşuna basın.
- "Onboard Devices Configuration" veya "RGB Settings" bölümünü bulun.
- RAM'iniz için RGB ayarlarını kontrol edin. Varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyin.
2.
Kingston Yazılımını Güncelleyin:
- Kingston'un resmi web sitesinden "Fury Control" yazılımını indirin ve güncelleyin.
- Yazılımı açın ve RAM'inizin RGB ayarlarını tekrar kontrol edin.
3.
Yazılım ile Başlangıç Ayarlarını Yapılandırın:
- Fury Control yazılımını açın ve istediğiniz RGB rengini ayarlayın.
- Ayarları kaydedin ve yazılımın başlangıçta çalışacağından emin olun.
- Windows’un "Başlangıç" dizininden veya Görev Yöneticisi'nden yazılımın açılmasını sağlayın.
4.
RAM’i Farklı Pencerelere Takın:
- Bilgisayarınızı kapatın ve fişini çekin.
- RAM modüllerini çıkarın ve farklı slotlara takmayı deneyin. Ana kart üzerindeki slotların temiz olduğundan emin olun.
5.
Güç Ayarlarını Kontrol Edin:
- Windows'un "Güç Seçenekleri" ayarlarına gidin.
- Plan ayarlarını ve gelişmiş ayarlarını kontrol ederek uyku modunda RGB ayarlarının sıfırlanmadığından emin olun.
6.
Anti-Virüs ve Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Anti-virus yazılımların bazen RGB kontrol yazılımlarını engelleyebileceğini göz önünde bulundurun.
- Geçici olarak devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.
7.
Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Windows’ta en son güncellemeleri kontrol edin, bazen sürücü güncellemeleri RGB yazılımının düzgün çalışmasını sağlayabilir.
8.
Farklı Bilgisayarda Deneyin:
- Eğer mümkünse, RAM’leri farklı bir bilgisayarda deneyin. Eğer aynı sorun devam ederse, RAM'lerde bir sorun olabilir.
9.
Son Çare: Kingston Destek ile İletişime Geçin:
- Yukarıdaki adımlar sorunuzu çözmezse, Kingston'un müşteri destek servisi ile iletişime geçin. Donanımda bir sorun varsa garanti kapsamında yardımcı olabilirler.