Sentinus

Uzman
  • Anakart: ASRock B550M-HDV
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti OC/AERO ITX.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Önceki SSD Crucial BX500 modeliydi, çıkardım. Sonrasında da yeni aldığım Kingston K3000 NVMe SSD'yi taktım ve format attım. Windows'u NVMe'ye yükledim. Direkt Windows Update üzerinden halletti her şeyi. Anakartın kendi sitesinden hiçbir şey indirmedim, chipset sürücüsünü de indirmedim çünkü aygıt yöneticisinde ünlem yok.

Arada bir mavi ekran verip verip duruyor. Minidump da kaydetmiyor. Mavi ekran verip direkt kapanıyor.

Başlangıç ve kurtarma kısmında otomatik olarak yeniden başlattı. Ben de kapattım ki bir daha verirse hata kodunu görmek için.

Ekran Görüntüsü (2).webp

Ekran Görüntüsü (1).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.

Evet, anakartınız kağıt üzerinde K3000 SSD ile uyumludur.

Önemli değil.
Teşekkür ederim.
Bunu bilmem yeterli.

Amazon'la konuştum gene aynısı olursa para iadesi yapacaklarını söylediler.
Başka NVMe SSD alsam da aynı şeyi yapabilir sonuçta sistemim ile uyumlu tahminim NVMe slotunda problem olabilir, pinler oynamış olabilir. O durumda normal SSD almam gerekecek veya anakartı değiştirmek. Daha yeni aldım anakartı.

• Anakart: ASRock B550M-HDV
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti OC/AERO ITX.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Önceki SSD Crucial BX500 modeliydi, çıkardım. Sonrasında da yeni aldığım Kingston K3000 NVMe SSD'yi taktım ve format attım. Windows'u NVMe'ye yükledim. Direkt Windows Update üzerinden halletti her şeyi. Anakartın kendi sitesinden hiçbir şey indirmedim, chipset sürücüsünü de indirmedim çünkü aygıt yöneticisinde ünlem yok.

Arada bir mavi ekran verip verip duruyor. Minidump da kaydetmiyor. Mavi ekran verip direkt kapanıyor.

Başlangıç ve kurtarma kısmında otomatik olarak yeniden başlattı. Ben de kapattım ki bir daha verirse hata kodunu görmek için.

Eki Görüntüle 32551

Eki Görüntüle 32550

SSD bozuk geçmiş olsun kazık yemişiniz.