Okuyunca ben de eğlendimŞu konuda anlatmaya çalışırken çok eğlenmiştim
Neyse en azından belgelenmiş oldu, bundan sonra "ehe şaibeli ehe QLC olabilir" diyen tipler çıkmaz en azından.Kingston KC3000 vs Renegade (1TB)
bilendenal.com kesinlikle güvenilir bir kaynak yani, kendi ürün kod çözücü sayfalarındaki duyuru daha güvensiz :D IOPS değerleri ortada, MTBF değeri ortada, okuma-yazma hızları ortada, Kingston'un ürün portföyündeki QLC modeller ortada. QLC olup da bu hızlara çıkabilen gördüğüm tek kontrolcü...www.technopat.net
Alışveriş sitelerinde çoğu zaman ürüne dair yanlış veya eksik bilgi girilebiliyor, onu kaynak olarak göstermesi komik olmuş. Üstüne bilgi sahibi olmadığı her şeye çöp damgası vurması daha da komik ya. Kendisi yıllardır ''bilmiyorsam çöptür'' bakış açısında
Ha bu arada, bir mesajda ''B47R ile BICS5 arasındaki farkı kim hissedecek?'' diye bir mesaj yazmış, geçmişte de kendisi B47R'ı göklere çıkartıp BICS5'e çöp muamelesi yapıyordu.
QLC NAND çıkması da pek mümkün değildi zaten. Şu isimlendirme hakkında haberim yoktu, ben de acaba farklı marka NAND falan mı kullandılar diye bir çelişkiye düştüm ama aynıymış. Bilgi için teşekkürler