Şu konuda anlatmaya çalışırken çok eğlenmiştim :D
Neyse en azından belgelenmiş oldu, bundan sonra "ehe şaibeli ehe QLC olabilir" diyen tipler çıkmaz en azından.
Okuyunca ben de eğlendim 😄

Alışveriş sitelerinde çoğu zaman ürüne dair yanlış veya eksik bilgi girilebiliyor, onu kaynak olarak göstermesi komik olmuş. Üstüne bilgi sahibi olmadığı her şeye çöp damgası vurması daha da komik ya. Kendisi yıllardır ''bilmiyorsam çöptür'' bakış açısında :)

Ha bu arada, bir mesajda ''B47R ile BICS5 arasındaki farkı kim hissedecek?'' diye bir mesaj yazmış, geçmişte de kendisi B47R'ı göklere çıkartıp BICS5'e çöp muamelesi yapıyordu.

QLC NAND çıkması da pek mümkün değildi zaten. Şu isimlendirme hakkında haberim yoktu, ben de acaba farklı marka NAND falan mı kullandılar diye bir çelişkiye düştüm ama aynıymış. Bilgi için teşekkürler :thumbsup:

Okuyunca ben de eğlendim 😄

Alışveriş sitelerinde çoğu zaman ürüne dair yanlış veya eksik bilgi girilebiliyor, onu kaynak olarak göstermesi komik olmuş. Üstüne bilgi sahibi olmadığı her şeye çöp damgası vurması daha da komik ya. Kendisi yıllardır ''bilmiyorsam çöptür'' bakış açısında :)

Ha bu arada, bir mesajda ''B47R ile BICS5 arasındaki farkı kim hissedecek?'' diye bir mesaj yazmış, geçmişte de kendisi B47R'ı göklere çıkartıp BICS5'e çöp muamelesi yapıyordu.

QLC NAND çıkması da pek mümkün değildi zaten. Şu isimlendirme hakkında haberim yoktu, ben de acaba farklı marka NAND falan mı kullandılar diye bir çelişkiye düştüm ama aynıymış. Bilgi için teşekkürler :thumbsup:
Daha çok lafı vardı da modlar beni banladı, itiraz ettim, banımı açtılar onu banladılar gitti :D

onu kaynak olarak göstermesi komik olmuş
En nefret ettiğim şey gerçekten.
Şu isimlendirme hakkında haberim yoktu
Evet alırken ben de riski alıp aldım çünkü internette gerçekten en ufak bilgi kırıntısı bile yoktu. Artık ilk bilgi kırıntısı benim elimden çıktı mutlu oldum gelecekte alıp aklında şüphe çıkacak kişiler için.
Zaten evet mümkün olma ihtimali bile vermiyordum. En çok SLC Cache'i küçültülmüş veya NAND'ı kısmışlardır diye korkuyordum da 176L TLC görünce rahatladım.
Daha çok lafı vardı da modlar beni banladı, itiraz ettim, banımı açtılar onu banladılar gitti :D
Aynısını bir ara yaşamıştım başka bir forumda. :D Yanlış hatırlamıyorsam bir ürünün fiyatlandırması hakkındaydı.

Şu konuda anlatmaya çalışırken çok eğlenmiştim :D
Neyse en azından belgelenmiş oldu, bundan sonra "ehe şaibeli ehe QLC olabilir" diyen tipler çıkmaz en azından.

15 dakikadır tartışmanızı okuyordum en son paylaştığınız link beni buraya getirdi. Peygamber sabrınız var mış tebrikler 😀, ayrıca bilgilendirmeniz için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. KC3000 ile Renegade arasında kalıp araştırma yapıyordum, sorularımın cevabını almış oldum. Renegade tercih edeceğim.

15 dakikadır tartışmanızı okuyordum en son paylaştığınız link beni buraya getirdi. Peygamber sabrınız var mış tebrikler 😀, ayrıca bilgilendirmeniz için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. KC3000 ile Renegade arasında kalıp araştırma yapıyordum, sorularımın cevabını almış oldum. Renegade tercih edeceğim.
Hayırlı olsun, memnun kullanmaya devam ediyorum.

1734314301571.webp

Teşekkürler, yeni gördüm mesajı :D TO'ya erişimde çok problem yaşıyorum sunucudan beri, sitenin yarısı çalışmıyor bende.
O sabır 21-22'de daha çok vardı açıkçası ya, artık bu tarz tiplere hiç katlanamıyorum. Mesajlarım hep üslup banı sınırında oluyor :D Hatta burada birçoğunu çaktırmadan düzenliyor ya da siliyor yönetim, onların etrafından dolanmaya çalışa çalışa sövmeden sövmeyi öğrendim :D:D

Aslında şu anda yanlış görmediysem aynı fiyatta 990 Pro da var, ama onlarda bir ara kronik sorun mu vardı diye tam emin olamadım, belki @Caner Uncu hocam hatırlar. Caner hocam listeyi unutmadım merak etmeyin :D:D:D