Makaleler
12
Yer
Çorum
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD, N11'de 1.881 TL'ye kadar düşmüş. Akakçe'ye göre son 6 ayın en düşük fiyatında. 2.000 TL altı bütçesi olanlar için en iyi tercih.

Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD, N11'de 1.881 TL'ye kadar düşmüş. Akakçe'ye göre son 6 ayın en düşük fiyatında. 2.000 TL altı bütçesi olanlar için en iyi tercih.

Daha da düşer bu gidişle.

Tam da 1TB Nvme alma arifesindeydim iyi oldu bu, satıcı hakkında bilgisi olan var mı fatura konusu acaba sıkıntı olur mu ki?
@Caner Uncu hocam 1800TL'ye geçenlerde attığım TwinMOS AlphaPro'mu yoksa bu SSD'mi sizce, TwinMOS'un yazma/okuma hızları da yüksek.

@N3F3S, TwinMOS hakkında yeterli inceleme bulamadığım için net bir yorumum yok ancak o konuda da dediğim gibi donanımsal açıdan bu diske göre bir tık daha iyi. Daha çok Exceria Plus modeline yakın o. Ben olsam Kioxia alırdım ama.

Var evet.
TwinMOS markasını çok küçükken de hatırlıyorum hocam köklü marka olduğunu duymuştum, sanırım riske girip TwinMOS alacağım, distribütörünü aradığım zamanda herhangi bir sorunda faturaya gerek olmadığını SN ile işlem yapabileceklerini söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör: