Farkındaysanız asgari ücret 2 yılda 4 katına çıktı. Ama bazı evler bile %25 ile sınırlı kaldı veya tartışmak zorunda kaldılar. Adil değildi, en azından %50-70 arası gibi bir şey olmalıydı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bir eve fazla para almak haram değil mi? Sorsan misafirperver iyi güzel ahlaklı anlayışlı bir milletiz.
Bir eve fazla para almak haram değil mi? Sorsan misafirperver iyi güzel ahlaklı anlayışlı bir milletiz.
Bulmuşlar işte kolay yoldan para kazanıyorlar. Avrupa'da ev sahipleri böyle fahiş fiyat istesin bakalım adamı öttürürler.
Boşuna enflasyonda halk ezilir dememişler, özellikle de gariban (ben) gibi kesim. Adam markette süte, ete, atıyorum kömüre %300 zam çakıyor 2 yılda 3 yılda toplam eeee ? Kontratı var adamın kira 1 yıllık veya 2 yıllık bitince adam %40 zam yapar mı ? Yapmaz. Tamam hakkından fazla istemeyi bende doğru bulmuyorum ama zamların patladığı özellikle bizim ülkemizde herkesin gereğinden fazla fiyat istememesi yani bu mümkün mü ? 
Anası kızına yapmaz bu kıyağı beyler bu devirde.
Anası kızına yapmaz bu kıyağı beyler bu devirde.
Kim demiş onu ve ne anlamda demiş?Bilmiyorum bazıları ekonomiyi fırsat bildiler bazıları da evleriyle emekleriyle mağdur oldular. Ev yatırım aracı değildir lafları vardı bi ara.![]()
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-