eneswrld

Uzman
Arkadaşlar daha yeni Far Cry 6 bitirdim. Oyunun ilk 10 saati eğlendim. Fakat sonra artık hep aynı şeyleri yapmaktan hep kutu toplamaktan mekan ele geçirmekten bıktım. Zor bitirdim. Bu sebeple 20-25 saat hikaye 50-55 saat bitirme süresi olan oyunlar önerir misiniz? Ubisoft loot sistemi, mekan ele geçirme olaylarını seviyorum fakat bunlar 100 tane olunca sıkıyor. Yani bu tarzı olan ama abartmayan oyun önerebilirsiniz. Bu saat civarı RPG türü var mıdır bilmiyorum ama önerebilirsiniz, RPG türünü severim. ARPG önceliğim. Sistem özelliklerim:
  • i5 12450H
  • RTX 3050
  • 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light oynayabilirsin. Belirli mekanları ele geçirerek oraları bir sığınak gibi kullanabiliyordun. Dying Light 2'yi fazla oynamadım ama onda da vardır muhakkak.

My Friend Pedro kısa hikayede 2 boyutlu düzlemde en çok eğlendiğim oyunlardan biridir. Eğer ki severseniz Trine serisini de öneririm. Kısa oyunlar için aklıma gelenler bunlar.

Far Cry 6 zaten sınıfta kalmış bir oyun şahsen. Tekrara düşen oyunlar genel olarak öyledir. Mafia 3'ün, Mafia 2'den kötü olması gibi mesela. Ama kısa oyunlar konusunda hep eski oyunlar daha tercih edilesi.

Far Cry 6 zaten sınıfta kalmış bir oyun şahsen. Tekrara düşen oyunlar genel olarak öyledir. Mafia 3'ün, Mafia 2'den kötü olması gibi mesela. Ama kısa oyunlar konusunda hep eski oyunlar daha tercih edilesi.
Kötü olduğunu biliyordum ama teması benim sevdiğim tema olduğu için yine de bitirene kadar oynadım.
My Friend Pedro kısa hikayede 2 boyutlu düzlemde en çok eğlendiğim oyunlardan biridir. Eğer ki severseniz Trine serisini de öneririm. Kısa oyunlar için aklıma gelenler bunlar.
My Friend Pedro'yu da bitirdim ve sevmiştim. Trine 2'ye sadece bir göz atmıştım denenebilir.
20-25 saat kısa mı ya ? Hellblade senua's sacrifice oyunlarını öneririm.
Genelde 100 saat ve üstü süren oyunlar oynadığım için bana kısa geliyor 😃
Çok farklı ve deneyim edilmesi gereken iki oyun söyleyeyim ortalama 6-8 saat sürüyorlar. Soma ve Martha Is Dead.
Korku ve gerilim türünü sevmiyorum söylemeyi unutmuşum.