Bir sürü sümeyye'nin fanboyluk yaptığı hocalardan biri. İsim vermeyi falan sevmiyorum ama aklı başında olanlar zaten almıyor bundan. Sınava yakın değil zaten.
İsim versen iyi olur.
Bir sürü sümeyye'nin fanboyluk yaptığı hocalardan biri. İsim vermeyi falan sevmiyorum ama aklı başında olanlar zaten almıyor bundan. Sınava yakın değil zaten.
YKS hocası değil.
345 gibi birkaç yayın soru değiştiriyor.Kitapların çoğunluğu öyle oluyor maalesef. Sadece kapağı ve yılı değiştirip içerisine birkaç soru ekliyorlar ve sanki yeniymiş gibi piyasaya sürüyorlar. Eğer YKS öğrencisiyseniz 2018 ve sonrası basımlı kitapları alabilirsiniz. Güncel olanı almanıza şu anlık gerek yok gibi. Hatırladığım kadarıyla bazı derslerde konu eksiltilmesine gidilmiş. Örneğin İntegral kaldırılmış. Kaldırılan konulara dikkat ederekten kitabınızı ona göre alırsınız.
Bir şey soracağım bu sahiden gerçek mi ? Gerçekse eğer 3-4 tane örnek verebilir misiniz? Açıkçası yalan söylüyor gibi geliyorsunuz bana çünkü örnek SAT sınavlarına bile baktığımda bizim rastgele bir kaynaktan daha basit sorular var.Sorularımızın hepsi ABDli kitaplardan çakılıyor, soru bankası lobisine gram saygım yok.
Açıkcası bizim yayınevlerinin avukatları çok güclü fakat bugün sorularının güzelliğiyle tanıdığınız orijinal sorular yapan çoğu markada hem birbiriyle hem de gavurlarla benzer sorular var .Bir şey soracağım bu sahiden gerçek mi ? Gerçekse eğer 3-4 tane örnek verebilir misiniz? Açıkçası yalan söylüyor gibi geliyorsunuz bana çünkü örnek SAT sınavlarına bile baktığımda bizim rastgele bir kaynaktan daha basit sorular var.