RockyHighway79
Üstün
Pes doğrusu.Yani bana da saçma geldi ne olursa olsun kaybetmek istemiyor beni ama hayatımda eksik de hisettiriyor enteresan
Pes doğrusu.Yani bana da saçma geldi ne olursa olsun kaybetmek istemiyor beni ama hayatımda eksik de hisettiriyor enteresan
Ya klasik listede dursun lazım olur misali kullanıyor işte
"Konu dışı" kategorisinde uygun olduğunu düşünüyorum.
Konu troll gibi görünüyor ama diğer arkadaşlara anımı anlatmış olayım dedim. Ben bir kızla konuşmaya başlamıştım, buluşacak gibi değildi. 2-3 hafta sonra direkt kestim konuşmayı. Öyleleriyle vaktinizi öldürmeyin derim.Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar,
10 aydır süren bir ilişkim var. Kızla aynı şehirdeyiz ama kız bir türlü buluşmaya bir kere dahi gelmedi. Sorunca da kilosunu bahane ediyor, "sen beni görünce beğenmezsin, ayrılırız, beni terk edersin" diyor hesabı ama şimdi şöyle bir şey var ki buluşmayınca benimle, bazı yönlerden eksik hissediyorum. Gerek cinsellik gerek vakit geçirme, gerekse misal bir sahile gittiğimde yanımda onu aramam gibi. Buluşunca kilosundan dolayı terk ederim diye korkuyor da ilgisiz davranınca terk etmemden korkmuyor. Ben aylık 25.000 TL alıyorum ayıptır söylemesi. Eve öylesi kadınlar çağırıp ihtiyacımı gideriyorum ama kızı da çok seviyorum. Fakat kız beni sürekli oyalıyormuş gibime geliyor o yüzden ne yapmalıyım bu durumda sizin yorumlarınızı almak isterim.
10 aylık iliski var ve kız "beni görsen beğenmezsin, ayrılırsın" diyor.
10 aydır bir kızla iliskide olduğunuza emin misiniz.
Neyse ben oyunuma dönüyorum.
Konu troll değil maalesef.Konu troll gibi görünüyor ama diğer arkadaşlara anımı anlatmış olayım dedim. Ben bir kızla konuşmaya başlamıştım, buluşacak gibi değildi. 2-3 hafta sonra direkt kestim konuşmayı. Öyleleriyle vaktinizi öldürmeyin derim.
Kardeş o zaman görmediğin kızda ne buldun?
Görmedim demedim kızın ben aksine giydiği iç çamaşır rengine kadar biliyorum amma velakin buluşma sorun.
Görmedim demedim kızın ben aksine giydiği iç çamaşır rengine kadar biliyorum amma velakin buluşma sorun.