Kıza nasıl açılınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Şu an Lise 3.sınıfa geçiyorum, lise 2.sınıfın sonlarında ben uyurken kızın birisi bu çocuk biraz kilo verse yakışıklı olur aslında dedi, ben de baya dış görünüş olarak özgüvensiz biri olarak sevindim. Okul açılınca kızla aynı sınıfta olursak açılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce? Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok, sizlere danışmak istedim.
Bu arada okul açılmasına 1 ay süre filan kaldı, şu an şehir dışındayım Adana’ya gelince okul açılana kadar spora gitmeyi düşünüyorum (okul açıldıktan sonra da devam ederim.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Red yersen kızın da okulda çevresi var ise okulda kızlar tarafından alay konusu olabilirsin bunları göze alarak açıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben okul açıldığı gibi açılmaktansa birazcık ağırdan almanı öneririm. Biraz fizik ve postür gibi detayları toparlayıp ondan sonra açılma taraftarıyım.
Uzun ilişki taraftarıysanız karşı tarafın hareketlerini dikkatle inceleyin, zaten hareketlerinden neyin ne olduğunu anlaşılır.

Boş işler hayatının en güzel zamanını heba etme. Tecrübeyle sabit.
Hocam ama kız çok güzel, bende kendime söz vermiştim hiç bir kıza açılmayacaksın diye ama dayanamıyorum, üstüne bu gece rüyamda kızla sinemaya filan gidiyorduk sevgili olmuştuk. Reddedilirsem zaten çok üzülmem bir deneyim bence şansımı.

Dostum bu konuda en iyi seni ben anlarım. Açılma işini iyice düşünmelisin çünkü lise 2'de sevdiğim kıza açılmış ve red yemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, eğer red yersen okul hayatın boyunca üstte birisi zaten bahsetmiş kızın arkadaş çevresi hatta okulun tamamına kadar yayılan bir alay konusu olabilirsin. Ayrıca dış görünüşüne göre seni seven bir kızın seni reddetmesi oldukça olası. Tavsiyem bu kıza bulaşırsan lise hayatının geri kalanını depresif hatta alay konusu olarak geçirebilirsin. Karar senin.

Aynı sınıfta olmadığında açıl. Aynı sınıfta olan ilişkiler başta güzel gözükür ama ileride zehir olur ayrılık zamanlarında. Kıza açılmanın taktiği yoktur, cevabınıda bu forumda bulamazsın. Kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekil konuş. Lise ilişkilerine ciddi bakma, hepsi gidip gidici ilişkilerdir (tecrübeyle sabit) o yüzden eğlenmene bak. Daha önünde okumak istiyorsan ilişkinin alası dönücek üniversiten var. O yüzden red falan yersen takma.

Sorarsan, en kötü ihtimalle red edilirsin. Sormazsan, "Acaba sorsam ne olurdu?" deyip için içini yemeye başlar. Red etmese bile, ilişkinizin uzun süreceğini düşünmüyorum. Lisede iyi götürseniz bile, üniversite zamanı geldiğinde ayrılacaksınız.
Ayrıca, sporu herhangi bir kız için değil, kendin için yap. Aynaya baktığında tatmin olmak için yap. Güzelliğe de önem verme, sevdiğin senin için en güzel kız olacak zaten. Spor için yardımcı olabilirim, bir sorun varsa.

Şöyle anlatayım. 12. sınıftım geçen sene. Mavi gözlü sarı saçlı bir sevdiğim vardı. Bir hayal et. Her şey çok iyi gidiyordu ama sonu çok kötü bitti. Güzel olsun olmasın boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…