Haklısınız fakat buradakiler çok genelleme yapıyor. Benim karşıma 2 tane çıktı fakat ben onlarla aynı kafa yapısına sahip olmadığım için biraz da bu işlerle aram yoktu. O yüzden onlara bir şey diyemedim.

Niye onların gruplarına gir bakayım. Sizin dediklerinizden farklı bir şey diyorlar mı?

"Sizin" demeniz saçma çünkü burada genelleme yapan her insan kendi düşüncelerini paylaştı, "kızlara düşman olmak gerek" falan demedi kardeşim. Biz o bahsettiğin şerefsiz insanlar gibi kızlara laf etmedik, aşk konusunda düşüncelerimizi belirttik. Belki ön yargılıyız belki değiliz ama bunlar aşk ile alakalı düşünceler. Ben daha öncede bazı yerlere yazmıştım "aşk'a düşman olabilirsin ama cinsiyete düşmansan aklın yoktur" diye. Düzgün konuşman lazım biraz.

"Sizin" demeniz saçma çünkü burada genelleme yapan her insan kendi düşüncelerini paylaştı, "kızlara düşman olmak gerek" falan demedi kardeşim. Biz o bahsettiğin şerefsiz insanlar gibi kızlara laf etmedik, aşk konusunda düşüncelerimizi belirttik. Belki ön yargılıyız belki değiliz ama bunlar aşk ile alakalı düşünceler. Ben daha öncede bazı yerlere yazmıştım "aşk'a düşman olabilirsin ama cinsiyete düşmansan aklın yoktur" diye. Düzgün konuşman lazım biraz.
Dostum evet haklısın biraz keko meko diyince genelleme yapınca ben de sizi onlardan sandım özür dilerim.

Önemlidir ama her şey de değildir bence. Yakışıklı biriyle konuşmaya başlayıp zamanla karakterini beğenmeyip soğuyabilirler mesela. Veya beğenmedikleri biriyle konuşa konuşa ısınabilirler. Ne yapacakları pek belli olmuyor, belli bir kriter yok bence ortada.

Twitter ifşa videoları izlemiştim bir ara, hiç öyle yakışıklı, kaslı erkekler değillerdi performans sergileyen arkadaşlar. :unsure:

Tip ve paradan önce Keko olmak geliyor. Eğer keko iseniz para ve tip önemsiz.

Twitter ifşa videoları izlemiştim bir ara, hiç öyle yakışıklı, kaslı erkekler değillerdi performans sergileyen arkadaşlar. :unsure:
Hocam link falan varsa sizin haklı çıkmanız için gereken incelemeleri yapıp yorumunuza olumlu yönde dönüş sağlayabilirim.

İyi sosyaller. Türk kızları için en önemli şey gerçekten tip mi? Bir erkek ne kadar yakışıklıysa, o kadar değerli ve vazgeçilmez mi olur? Ortamlarda her ne olursa olsun en fazla ilgiyi o mu görür? Merak ediyorum yani. Sevgiliniz var diye veya kız olduğunuz için objektif olmaktan kaçınmayın, sizin doğrunuzu söyleyin. Mesela zeki ama orta tipli bir erkek mi daha çok ilgi görür, yakışıklı ama zihinsel olarak kendini geliştirmemiş bir erkek mi?
Bir mogged olarak öyle. Tabii konuşma tarzı vesaire de durumu etkiliyor.

Evet tipe bakıyorlar. Bende tip var, karizma var, para var; özgüven yok, hitabetim iyi değil. O yüzden hiç kız arkadaşım veya sevgilim olmadı.