Bayrampaşa'da karşına Alman disiplini, Sırp güzeli birini bulabiliyorsan tebrik edeceğim kral
Sırplar bence güzel değil, karşımdaki kişinin de mükemmel olması gerekmez. Mükemmel olması soğutur zaten insan olarak kendimize benzer kişileri arıyoruz. Bayrampaşa ne alaka onu da anlayamadım. İstanbul'la pek alakam yok.

Kardeşlerim çok fazla genelleme yapıyorsunuz. Evet biliyorum önünüzde kötü örnekler var. Benim de önümde kötü örnekler var fakat hepsi aynı değil. Benim tanıdıklarım biraz tip olsun bir de parası olsun yeter. Birde önemsesin diyor. Bazıları da parası olsun yeter diyor. Bazıları gönül ilişkisi istiyor. Hayatımıza sosyal medyanın girmesiyle ilişkiler iyice bozuldu. Siz kendiniz iyi olursanız hayat size iyileri çıkarır. Ara sıra çürükler çıktı diye bütün hepsine böyle diyorsanız. İncellerden farkıjız kalmıyor.

Kardeşlerim çok fazla genelleme yapıyorsunuz. Evet biliyorum önünüzde kötü örnekler var. Benim de önümde kötü örnekler var fakat hepsi aynı değil. Benim tanıdıklarım biraz tip olsun bir de parası olsun yeter. Birde önemsesin diyor. Bazıları da parası olsun yeter diyor. Bazıları gönül ilişkisi istiyor. Hayatımıza sosyal medyanın girmesiyle ilişkiler iyice bozuldu. Siz kendiniz iyi olursanız hayat size iyileri çıkarır. Ara sıra çürükler çıktı diye bütün hepsine böyle diyorsanız. İncellerden farkıjız kalmıyor.
20 yıldır iyiyim. İnsanlar ya deli olarak görüp reddetti ya da aşağılayıcı şekilde gülüp reddetti.
Genelleme yanlış evet ama genellemenin dışında da çok az insan var bence.

Kardeşlerim çok fazla genelleme yapıyorsunuz. Evet biliyorum önünüzde kötü örnekler var. Benim de önümde kötü örnekler var fakat hepsi aynı değil. Benim tanıdıklarım biraz tip olsun bir de parası olsun yeter. Bir de önemsesin diyor. Bazıları da parası olsun yeter diyor. Bazıları gönül ilişkisi istiyor. Hayatımıza sosyal medyanın girmesiyle ilişkiler iyice bozuldu. Siz kendiniz iyi olursanız hayat size iyileri çıkarır. Ara sıra çürükler çıktı diye bütün hepsine böyle diyorsanız. İncellerden farkıjız kalmıyor.

Her şeyine katılıyorum ama bir daha incel benzetmesini yapmayı aklından bile geçirme kardeşim.

İyi sosyaller. Türk kızları için en önemli şey gerçekten tip mi? Bir erkek ne kadar yakışıklıysa, o kadar değerli ve vazgeçilmez mi olur? Ortamlarda her ne olursa olsun en fazla ilgiyi o mu görür? Merak ediyorum yani. Sevgiliniz var diye veya kız olduğunuz için objektif olmaktan kaçınmayın, sizin doğrunuzu söyleyin. Mesela zeki ama orta tipli bir erkek mi daha çok ilgi görür, yakışıklı ama zihinsel olarak kendini geliştirmemiş bir erkek mi?

Kızlar için önemli olan şey; ortalama bir tip ve para. Ancak bu tüm hanımefendiler için geçerli değil. Misal, 9. sınıftayken sırf nazik bir insan olmamdan ötürü bir hanımefendi bana aşık olmuştu. Kısaca, rastlantısal. Muhabbet açabiliyorsan veya etkileyici davranabiliyorsan bu iyi bir şeydir.

Son düzenleme:
20 yıldır iyiyim. İnsanlar ya deli olarak görüp reddetti ya da aşağılayıcı şekilde gülüp reddetti.
Genelleme yanlış evet ama genellemenin dışında da çok az insan var bence.
Haklısınız fakat buradakiler çok genelleme yapıyor. Benim karşıma 2 tane çıktı fakat ben onlarla aynı kafa yapısına sahip olmadığım için biraz da bu işlerle aram yoktu. O yüzden onlara bir şey diyemedim.

Her şeyine katılıyorum ama bir daha incel benzetmesini yapmayı aklından bile geçirme kardeşim.
Niye onların gruplarına gir bakayım. Sizin dediklerinizden farklı bir şey diyorlar mı?