Bana çok saçma gelen bir durum bu. Her yerde erkeklerin kız etkileme çabalarını görüyorum, sırf bu konudan bile travmaları olan insanlar var. Erkeklere oranla kadınların erkekleri ne kadar önemsediğinden emin değilim. "Şu kıza nasıl yazmalıyım?", "Kız böyle dedi, ne anlama çıkar?" gibi cümleler duymaktan gına geldi. Bence kendimize hiç saygı göstermiyoruz. Söz konusu kadınlar olunca gerçekten erkekler çok yanlış düşünüyor, sanki karşılarında çok yüce bir ırk var. O da insan, sen de insansın. O kız, sen erkeksin. Neden illa erkek bir şey yapmak zorunda olsun? Bu zihniyette olan insanları anlamıyorum. "Sen erkeksin, şöyle şöyle yapacaksın.", "O kız, yani normal, böyle yapması." Ne bu? Aşırı saçma geliyor, anlatamayacağım derecede. Biraz daha sakinlemeli erkek tarafı, bazı kızlarda beklentilerde haddini bilmeli. Hayatın her yerinde söz konusu kızlar olunca bir ayrımcılık var, kabullen ya da kabullenme. Artık kızların daha egolu, daha zorba olmalarının sebeplerinden biri de bu. Bu kızlara özel bir şey değil evet ama erkekler gerçekten aşırı abartıyor bu işi. Bu kadar yüz vermek çok saçma geliyor. Sevgilin olabilir, benim de oldu ama bu belli bir özsaygı içerisindeydi. Ona karşı heyecanlanmak vs. çok normal ama yine de çoğu kızdan daha çok umursuyor ve abartıyoruz. Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Siz de insansınız, sizin de güzel yönleriniz var, sizin de bir hayatınız var ve siz de çok şey hak ediyorsunuz. Karşınızda üstün bir ırk yok, kendinize saygı duyun. Aynı şey iki cinsiyet için de geçerli ama genele oranla erkeklerin daha çok umursadığı inkâr edilemeyecek bir gerçek.
Detaylar
Kim cevapladı?Buna ergenlik deniliyor. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar zaten utanıcaklar yakında.
Dostum madem öyle neden öyle bir emoji attın anlamadım. Benim söylediğim şey zaten bunun olgunluk olduğu değildi, bunlar saçma ve akılsızca davranışlar.
Bu forumdaki çoğu insan ergenlik çağında. Bu yaşlarda gayet normaldir libido ve hormon tavan sonuçta. Erkeğin içgüdüsü öyledir. Kadın seçen, erkek seçilendir biyolojik olarak. Ben de pek sevmiyorum bu durumu ama yapacak bir şey yok.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
İlk olarak pardon. Like atacağıma onu atmışım. Yani erkekler kızlardan hoşlanır ve bu davranışlar da normal ama bir sınırı olmalı. Ergenlerde özellikle bu yaygındır. Ama bu da erkekliğin bir parçası.Dostum madem öyle neden öyle bir emoji attın anlamadım. Benim söylediğim şey zaten bunun olgunluk olduğu değildi, bunlar saçma ve akılsızca davranışlar.
Bu forumdaki çoğu insan ergenlik çağında. Bu yaşlarda gayet normaldir libido ve hormon tavan sonuçta. Erkeğin içgüdüsü öyledir. Kadın seçen, erkek seçilendir biyolojik olarak. Ben de pek sevmiyorum bu durumu ama yapacak bir şey yok.
İradesini kontrol edebilen bir insan bu kadar sık saçma davranışlarda bulunmaz, sadece ergenlerde olan bir durumda değil zaten. Toplumsal eşitlikten söz eden kadınlar, erkekleri manavdan seçer gibi davranamaz. Bunun yaşı falan yok.
O kadınların %95'inin palavracı olması gibi bir gerçek söz konusu ama. Onların istediği eşitlik "Erkeklerle eşitiz ama daha eşitiz" tarzı bir eşitliktir. Türk toplumunda evet bu daha fazla çünkü biz muhafazakar bir toplumuz. Kadınlar toplumda erkeklerden uzak var olduğundan erkekler daha bir kadın eksikliği yaşıyor türk toplumunda.İradesini kontrol edebilen bir insan bu kadar sık saçma davranışlarda bulunmaz, sadece ergenlerde olan bir durumda değil zaten. Toplumsal eşitlikten söz eden kadınlar, erkekleri manavdan seçer gibi davranamaz. Bunun yaşı falan yok.
O kadınların %95'inin palavracı olması gibi bir gerçek söz konusu ama. Onların istediği eşitlik "erkeklerle eşitiz ama daha eşitiz" tarzı bir eşitliktir. Türk toplumunda evet bu daha fazla çünkü biz muhafazakar bir toplumuz. Kadınlar toplumda erkeklerden uzak var olduğundan erkekler daha bir kadın eksikliği yaşıyor Türk toplumunda.
Kadınların çoğu sosyal medya akımlarına, büyüklerine olan itaatten doğan saçmalıklara vs. kapılarak basbayağı ayrımcılık bekliyor ve bunun adını "eşitlik" koyuyor. Ben cinsiyetçi bir insan değilim, erkeklerin genellikle yanlış olduğu bir konu açılsa bunu kabul ederim çünkü etmesemde gerçek birdir. Türk toplumunda kadınların çoğu maalesef çok yanlış şeylere kendilerini kaptırıyorlar, her akımın hipnoz edilen insanları oluyorlar. Tabii ki bu konuyu destekleyen kıt kafalı erkeklerde var, bu insanların tamamının soyu helak olsa hiç canım acımazdı.
SF26 62
Üstün
Ülke kızlarının en büyük sorunu ilgisizliğin onları arka planda tuttuğunu düşünüp kendi üzerlerinde ilgi yaratacak davranışlarının olması, normalde 'Tipim değil.' dediği erkeklere boş ümit verirmişçesine bakışlar atıp karşı tarafın çevresinden ilgiyi toplamaya çalışıyorlar.
Genel bir sorun olduğunu düşünüyorum, bu sorun yakın coğrafyamızdaki ülkelerde de var.
Genel bir sorun olduğunu düşünüyorum, bu sorun yakın coğrafyamızdaki ülkelerde de var.
Genelleme yapılmamalı. Fazla takıntı yapılmaması gerektiğine katılıyorum. Olursa olur, olmazsa olmaz. Bu kadar basit. Ama, çoğu yazan erkeklerin abaza ve aynı mesajları yazan erkekten yüzlerce olmasından bir yere kadar kadınları haklı buluyorum. Bir de yılışık olan erkekler var onlar da ayrı bela.
Son düzenleyen: Moderatör: