Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 43
Üstün
- Makaleler
- 1
Olacağını düşünmüyorum. Kullanıcı hatası diyeceklerdir.G413 klavyeme kahve döküldü, boşluk tuşu çalışmıyor. 8 ay önce almıştım, garantiye gönderirsem değişimi olur mu?
cansux 40
Uzman
Olmaz.G413 klavyeme kahve döküldü, boşluk tuşu çalışmıyor. 8 ay önce almıştım, garantiye gönderirsem değişimi olur mu?
G413 klavyeme kahve döküldü, boşluk tuşu çalışmıyor. 8 ay önce almıştım, garantiye gönderirsem değişimi olur mu?
Sokebilirsen sadece plakayı %70 saf su, %30 selilozik tiner ile sil.
Plastik parçaları sil, selilozik bulastırma, eritir.
K70 Corsair'i 3 sefer kurtardım.
Laptopu 1 sefer kurtardım.
Kahve dokulmesi garantiye girmez.
Merhaba,
Öncelikle bu durum sizden kaynaklı bir ayıp olduğu için ayıplı mal kapsamında bir hak talep etmeniz mümkün görünmüyor.
Garanti kapsamında değerlendirmek gerekirse de garanti belgesinde açıkça bu konuya yönelik bir husus yazıyorsa, yani bu tarz durumların da garanti kapsamınsa olduğu açıkça yazıyorsa o zaman garanti kapsamında onarım veya değişim talep edebilirsiniz. Eğer yazmıyorsa yine bir hak talep etmeniz mümkün görünmüyor.
Garanti belgesinde böyle bir husus yazdığını düşünmüyorum ama yine de bir kontrol etmekte fayda var.
Geçmiş olsun.
Öncelikle bu durum sizden kaynaklı bir ayıp olduğu için ayıplı mal kapsamında bir hak talep etmeniz mümkün görünmüyor.
Garanti kapsamında değerlendirmek gerekirse de garanti belgesinde açıkça bu konuya yönelik bir husus yazıyorsa, yani bu tarz durumların da garanti kapsamınsa olduğu açıkça yazıyorsa o zaman garanti kapsamında onarım veya değişim talep edebilirsiniz. Eğer yazmıyorsa yine bir hak talep etmeniz mümkün görünmüyor.
Garanti belgesinde böyle bir husus yazdığını düşünmüyorum ama yine de bir kontrol etmekte fayda var.
Geçmiş olsun.
Kriyus 76
Üstün
Merhaba,
Geçmiş olsun.
Çok teşekkürler, sağ olun.
Son düzenleyen: Moderatör: